Artikelen in deze editie

Verdachte vuurwerkexplosie aangehouden

Hulp bij belastingaangifte

culemborg • Het Collectief Redichemse Waard heeft de afgelopen maanden gewerkt aan een toekomstvisie voor het 100 hectare grote natuurgebied in de uiterwaard van de Lek bij Culemborg.

culemborg • Op 19 maart start het open atelier van 13.00 tot 15.00 uur. Een mooie gelegenheid om aan eigen projecten te werken onder begeleiding van vakdocent en beeldend kunstenaar Ellen van Vollenhoven in het Weeshuis.

CULEMBORG • CDA, PvdA en PvdA in Culemborg zijn kritisch over het voornemen van het college om de door kunstenaar Henk van de Gronde gehuurde kiosk op ‘t Jach te slopen.

CULEMBORG • Het is een kieswijzer, waarmee men eenvoudig ontdekt welke politieke partij het beste bij hun eigen opvattingen past. En dus ook een handig hulpmiddel bij het bepalen van de stemkeuze tijdens de gemeenteraadsverkiezing op 14, 15 en 16 maart.

CULEMBORG • Wethouder Joost Reus (GroenLinks) neemt afstand van een artikel in De Gelderlander waarin vraagtekens worden gezet bij de integriteit van de gemeente in de discussie over de komst van zes grote windmolens.

Event voor ouderen weer als vanouds

Week van de hoogbegaafdheid

Laagdrempelig zingen bij Havenkoor Deining

Cursus dementie

Lezing over Escher

Subsidie voor betere fietsveiligheid

INGEZONDEN

Culemborg • Aanstaande vrijdag 25 februari bestaat Betuwe Wereldwijd precies 35 jaar. Medewerkers van de stichting zitten alvast aan een feestelijke taart.

CULEMBORG • Het gaat om 30 sociale woningen, 53 woningen in het middensegment (onder de NHG-grens) en 36 duurdere woningen. De 120 woningen komen boven de eerder door de gemeente Culemborg met C.V. Parijsch en Heijmans afgesproken aantal van 311 woningen.

Verdiende zege Denk en Zet

Knotactie NVWC

Loes Riphagen leest voor

culemborg • Hub Rivierenland geeft weer de startsein aan the Battle of the Boats, een samenwerking tussen jongeren en bedrijven inclusief een vaarwedstrijd met zelfgebouwde boten.

Cursus 'Tekenen met een BIC balpen'

Onvergetelijk uitje naar de film

leerdam • Gedurende de voorjaarsvakantie is AquaZoo, de onderwater dierentuin van Leerdam, weer extra lang geopend voor het publiek.

gorinchem/vuren • De erfgoedaanvraag Linielandschap Waaldijk is goedgekeurd. Deze Erfgoeddeal draagt bij aan het herstel van vier waterlinie erfgoederen bij de dijkversterking tussen Gorinchem en Vuren.

Present Culemborg/West Betuwe

Stilstaan bij verlies

culemborg • René Stolwijk van de RK Josefschool uit Culemborg is woensdag 16 februari voorleeskampioen van de regio geworden.

Welkom bij BijOns

CULEMBORG • Marianne Deiman, Mischa Pranger, Mark van Dooren, Kassandra Wolda en Thiadmer van Galen zijn de drijvende krachten achter het boek waarin de eerste vijf jaar van het succesvolle project wordt beschreven.

Inge Meuleman

Buren zoekt kwartiermakers energie

Collin Stolwijk zet stapje opzij

Warmtepomp: drama of zegen?

Collin Stolwijk zet stapje opzij

Culemborg

donderdag 24 februari

Cursus dementie in Culemborg

Verkleed naar het Kindercarnaval

Zaterdagopening Kringloopschuur

'Tornado' Xandra is weer thuis