• Alex West met de tributeband The Red Strats
• Alex West met de tributeband The Red Strats Foto: aangeleverd

Event voor ouderen weer als vanouds

culemborg • Na twee jaar met allerlei corona-beperkingen was er afgelopen vrijdag weer het Event van Senioren Collectief Culemborg. Ondanks de aangekondigde storm en de waarschuwingen voor Code rood, hebben de 65 plussers de gang naar het DS-party centrum aan de Beesdseweg toch durven aanvaarden. 

Het is een fantastische ontspannen middag geworden. De storm werd even vergeten. Alle gasten genoten zichtbaar van het gezellige Event. 

Er werd een virtuele rondreis door Nederland gemaakt, met alle bezienswaardigheden en zelfs rampen veroorzaakt door storm en water. De Watersnood ramp in Zeeland, zelfs de Sint Elisabethsvloed in 1421 waardoor de Biesbosch is ontstaan, de evacuatie in 1995. Natuurlijk waren ook mooie momenten, momenten van plezier en feest. Een feest was zeker het optreden van de zeer bekende Culemborgse zanger Alex West en de tributeband The Red Strats. Het werd een middag waar in de geborgenheid van een unieke ambiance de storm, de pandemie en somberheid even werden vergeten. De gasten waren lovend over de organisatie en het kwalitatief hoge optreden van de zanger en de band. Na afloop gingen de gasten moe, voldaan en vol goede moed naar huis, waar eerst nog de heersende storm moest worden weerstaan.

Voor een compilatie van dit Event zie www.culemborg.tv of op het Youtube kanaal van Culemborg.tv.