Artikelen in deze editie

Rouw, verlies en levend verlies

Zing Nederlands

culemborg • Sinds een paar maanden komen Culemborgers op zondagochtend om 11.00 uur samen om in de openlucht koffie met elkaar te drinken.

culemborg • In februari 2020 was het zover! De Culemborgse Jeugdorkesten werden opgericht. Ondanks coronaperikelen is er nu een volledige strijkersbezetting en slagwerk.

Klanken en beweging

Duitse literatuur

Cursus 'Als Water'

Collecte Amnesty

Renée van Stolwijk regionaal voorleeskampioen

Oudercursus hooggevoelige kinderen

rivierenland • Muskusratten en beverratten vormen een risico voor dijken en de natuur. De landelijke strategie is om de muskusratten terug te dringen naar de landsgrenzen.

culemborg • Het Gilde van vrijwillig Molenaars bestaat dit jaar 50 jaar en daarom organiseert de Johannamolen in Culemborg een fotowedstrijd.

culemborg • Culemborg huisvest bijzondere kerkgebouwen zoals De Oud-Katholieke Kerk en Lutherse Kerk, die naast een religieuze ook een publieke functie vervullen.

culemborg • "Ik heb een verleden waarin ik werd gepest, niet werd geaccepteerd. Daar heb ik het altijd moeilijk mee gehad. Daarom voel ik me nu ook zo thuis bij D66."

Politiek is belangrijk

Dit zijn de 10 speerpunten van PvdA Culemborg:

Monica Wichgers: Waarom een lokale partij

1. Culemborg voor alle Culemborgers Culemborg.Wij zetten in op een Culemborg waarin we veilig kunnen leven, waar het fijn werken en leren is met goede voorzieningen voor cultuur, sport en gezondheidszorg.

1. Samen voor veiligheid en een bereikbaar bestuur: eerst balans in de gemeentelijke organisatie, afmaken waar we aan begonnen zijn en dan pas nieuwe ambities

Verkiezingen

'Met Partij voor de Dieren gaat er echt een frisse wind waaien door Culemborg'

CULEMBORG • De Raad van Kerken in Culemborg zamelt de komende week hulpgoederen in voor Oekraïne. Culemborgers kunnen tot en met zaterdag goederen aanleveren en daarmee direct het verzet steunen met medicijnen, schoeisel, ondergoed en houdbare etenswaren.

culemborg • Junior Chamber International Lek en Linge zet zich in voor de getroffen inwoners van Oekraïne. Velen zijn op de vlucht geslagen of leven in angst voor wat komen gaat.

CULEMBORG • D66 kiest bij de jeugdzorg voor de IJslandse aanpak. Daarbij is voorkomen van jeugdzorg de inzet.

culemborg • Buurtcentrum Bolderburen geeft jong Culemborgs talent een podium. Het wordt een regelmatig terugkerend evenement op zondagmiddag van 14:00 tot 16:30 uur.

Kunstroute Culemborg groeit

Afwisseling in de Agnietenhof

Parel van de Betuwe: zes deelnemers

Freek en Hella de Jonge te gast bij boekhandel Tomey

Film Licorice Pizza bij LingeFilm Geldermalsen

April is Rode Kruis Bloesemmaand

Op zoek naar jezelf in synagoge Buren

Genieten van Salon Zauberflöte

Programma Stap in Vrijwilligerswerk

zaterdag 12 maart

Zing Nederlands met me in buurtcentrum

Film Onkalo in Stroomhuis

Culemborg

Oldenhermanns FCKD! Agnietenhof

NL DOET: Wilgen knotten en planten

woensdag 9 maart

Handige tips bij het Stamboomcafé

Oldenhermanns FCKD! Agnietenhof

NL DOET: Wilgen knotten en planten

Handige tips bij het Stamboomcafé