Film Licorice Pizza bij LingeFilm Geldermalsen

geldermalsen • Regisseur Paul Thomas Anderson brengt met Licorice Pizza de belevingswereld van de 15-jarige Gary in beeld in zijn liefde voor de 25-jarige Alana. 

De film is te zien op vrijdag 11 maart om 20.30 uur en op woensdag 16 maart om 20.00 uur bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen.

De film speelt in Los Angeles in 1973. Nixon is (nog) president en een oliecrisis dreigt. Het gaat aan de 15-jarige Gary voorbij. Hij heeft andere interesses en plannen. Als hij op een dag Alana ziet, is hij op slag verliefd en vastbesloten om haar voor zich te winnen. Ook al is zij 10 jaar ouder dan hij. Inderdaad, het leeftijdsverschil tussen Gary en Alana is groot. Eigenlijk veel te groot voor nu. Dankzij regisseur Paul Thomas Anderson (Magnolisa, the Master) is het toch geen foute film, maar een warme coming-of-agefilm. En dan met name door de 25-jarige Alana. Prachtige rollen van Gary (door Cooper Hoffman, zoon van wijlen steracteur Philip Seymour Hoffman) en Alana (zangeres Alana Haim).
Toegang alleen door reservering in voorverkoop via www.lingefilm.nl, Entree € 9,00 / LingeFilm FanPas € 6,50.