Artikelen in deze editie

Lanxmeer: summum duurzaam bouwen

Rectificatie Talencafé

regio • Het gaat met middelbare scholieren minder goed dan voor de coronacrisis. Tweede- en vierdeklassers voelden zich in 2021 minder vaak gelukkig dan vóór de coronaperiode in 2019.

ARNHEM • De 15e editie van Alpe d’HuZes gaat dit jaar van start. De voorbereidingen voor de jubileumeditie in Frankrijk zijn in volle gang. Omroep Gelderland is op donderdag 2 juni aanwezig tijdens de koersdag en doet van 09.00 tot 17.00 uur live verslag.

Nooit meer fluiten

GGD sluit test- en vaccinatielocatie Culemborg

Nieuwe opleiding Smart Building

culemborg • Op zondag 22 mei organiseerde ZV de Meer in samenwerking met zwembad de Waterlinie en ZC'90 een gratis VerenigingsEvent.

Open dag De Maat op 12 juni

CULEMBORG • Hoe is het om op te groeien in een voormalig concentratiekamp? Wat gebeurt met je als je ouders hun leven lang boos en verdrietig zijn om wat hen is aangedaan?

varik • De Betuwse Historische Tractoren Club (BHTC) houdt op tweede pinksterdag een happening met opgepoetste en gereviseerde oldtimers op de Bol in Varik.

culemborg • Zwembad De Waterlinie is zaterdagmorgen van half tien tot elf uur het domein van kinderen en volwassenen die iets meer tijd nodig hebben om het zwemmen onder de knie te krijgen.

culemborg • Afgelopen zaterdag organiseerde de Historische Automobiel Club Cuylenborgh (HACC) voor de dertigste maal de Oldtimerdag in Culemborg.

CULEMBORG • Stadsklooster Culemborg verzorgt op zaterdag 18 juni in de Oud Katholieke Kerk op de Varkensmarkt een Midzomernachtmis met Gregoriaanse Gezangen. Aanvang 22:30 uur.

CULEMBORG • Het Odensehuis Culemborg is vanaf 12 juni om de week ook op zondag open voor iedereen die te maken heeft met geheugenklachten, beginnende dementie of wie voor iemand met dementie zorgt.

Expositie Yvonne Dolk in Buren

culemborg • Op 17 en 18 september wordt de Culemborgse UITMARKT 22 gehouden. De UITMARKT 22 zal een zo volledig mogelijk tableau de la troupe bieden van cultureel Culemborg.

Kunst in de Tielse Waterstraat

Kaartverkoop voor Fred van Leer

Linda van Rijn signeert bij Bruna

Tutti Frutti

woensdag 1 juni

Demonstratie van Jeu de Boules

Zwemvereniging ZC'90 open inloop

Beleef Kunstroute Buren B!zonder

Culemborg

woensdagochtend 1 juni

Snuffelmarkt in Spijk

Kunstfestival Ode aan de Linge

Internationale JO9-toernooi Crayestein

Snuffelmarkt in Spijk

Kunstfestival Ode aan de Linge

Internationale JO9-toernooi Crayestein

Fair Play in afhankelijke positie