Open dag De Maat op 12 juni

ravenswaaij • De open dag op naturistenterrein De Maat in Ravenswaaij vindt plaats op zondag 12 juni. In Het Kontakt van vorige week dinsdag stond een verkeerde datum.


Jobhulp

Culemborg • In het artikel over Jobhulp is in de krant van vorige week een verkeerd website-adres vermeld. Het juiste adres luidt www.jobhulp.org.


Sander Enderink vertelt over Oude Hollandse Waterlinie

culemborg • Op woensdag 29 juni verzorgt Sander Enderink in het clubgebouw van scouting St. Stanislaus aan de Steenovenslaan 20 in Culemborg een lezing over de Oude Hollandse Waterlinie, die in de 17e en 18e eeuw de verdediging vormde van Holland. De linie liep van vesting Naarden naar vesting Woudrichem. De spreker zal ongetwijfeld ook een uitstapje maken naar de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De avond wordt georgiseerd door Voet van Oudheusden. De lezing begint om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19;30 uur. De lezing is vrij toegankelijk voor iedereen. Meer informatie via de website:

www.voetvanoudheusden.nl


Beesd en Rhelico willen fuseren

BEESD/RUMPT • De voetbalverenigingen Beesd en Rhelico hebben de intentie vanaf het seizoen 2023-2024 te fuseren. Vanaf komend seizoen zou de Samenwerkende Jongeren Organisatie (SJO) vv Beesd en RVV Rhelico al van start moeten gaan. De plannen worden woensdag 8 juni besproken in een bijzondere algemene ledenvergadering.