Artikelen in deze editie

Topvoetbalster Anne Maguire

Kandidatenlijsten politieke partijen

Kiosk moet wijken voor 'groene oase'

Daken gezocht voor nieuwe collectieve zonneprojecten

Omroep Gelderland en SRC bezoeken Culemborg

Lek en Linge klaar voor Lego League

Betrokken burgers

culemborg • Een bijzondere ervaring, ook voor docent Hasna Bencheikh voor wie de wereld van de gekleurde blokjes een nieuw fenomeen is.

culemborg • CVV Vriendenschaar is tot overeenstemming gekomen met Niek Amelink en Peter de Vaal om de samenwerking voort te zetten.

Open dag de Lingeborgh

Inspectie rivierdijken

CULEMBORG • Culemborgs Belang vindt dat de lokale democratie in Culemborg de afgelopen jaren is verloochend. "Belangrijke besluiten moeten eerst aan de gemeenteraad worden voorgelegd", schrijft de partij (voorheen CulemborgCentraal) in haar verkiezingsprogram.

culemborg • De kandidatenlijsten werden vrijdag definitief vastgesteld tijdens een openbare zitting van het Centraal Stembureau. Die werd voorgezeten door burgemeester Gerdo van Grootheest.

Musical 'De Jantjes' naar Agnietenhof

Energiebesparing huis

Passend vrijwilligerswerk?

Colorfield-Performance in Tiel

Festival in Culemborg: Barok aan Lek

Regio Rivierenland start met Innovatieversneller

culemborg • De mooie resultaten van de workshop ‘Het Gezicht van het Gezicht’ met leden van de schilderclub in Zorgcentrum Beatrix zijn vanaf heden te bewonderen in Zorgcentrum Beatrix.

regio • Wie de diagnose kanker krijgt, kan overspoeld raken door gevoelens van angst en onzekerheid. Hoe verwerk je de diagnose, wat staat je te wachten en hoe ga je om met de gevolgen van een behandeling?

De winnaars van de Mammoetpuzzel

REGIO • De gemeenten presenteerden dit plan aan de provincie Gelderland. Met dit plan komen zij in aanmerking voor 650.000 euro voor provinciale ondersteuning van podiumkunsten en cultureel erfgoed in de regio.

regio • Zaterdag 19 februari om 15.00 uur en om 20.00 uur is het voor iedere inwoner van het Rivierenland mogelijk om te luisteren naar het Theaterconcert "Wees een Vorst op je Vierkante Meter”.

culemborg • De fotografen van fotoclub Lek en Licht maakten foto's van ondernemende vrouwen, talentvolle jongeren, kunstenaars, mens en hond tot aan plastic afval, stadsgroen en karakteristieke gebouwen.