Afbeelding
Foto: pexels.com
Ingezonden mededeling

Horeca terrasstoelen voor buiten kopen

Zakelijk 532 keer gelezen

Buitenterrassen zijn een waardevolle aanvulling op menig horecagelegenheid. Je kunt hierdoor meer gasten ontvangen en in de zomerperiode gelegenheid bieden om in het zonnetje buiten te genieten van heerlijk eten en drinken. Om voldoende gasten een zitplaats te bieden, heb je veel horeca terrasstoelen nodig. Deze moeten bovendien van uitstekende kwaliteit zijn, om bestand te zijn tegen intensief gebruik en wisselende weersomstandigheden. De aankoop voor terrasstoelen kan een prijzige investering zijn, zeker als je over een groot terras beschikt. Je wilt dan ook voorkomen dat je snel nieuwe moet aankopen, doordat de stoelen niet goed functioneren. Door te kiezen voor terrasstoelen van uitstekende kwaliteit, zorg je voor duurzaamheid. Naast terrasstoelen zijn er natuurlijk nog andere meubels en accessoires die je nodig hebt om van het terras een gezellige omgeving te maken, waar veel klanten naar zullen trekken. Op de website kaja.nl vind je een ruim assortiment aan horecameubilair voor zowel binnen als buiten, waarmee je voor langere tijd voorzien bent van optimaal meubilair.

Duurzaam meubilair uitkiezen

Wanneer je een volledig ingericht terras wilt vormgeven, dan beschik je over een ruim aanbod aan mogelijkheden. Bij een erkend bedrijf dat zich specialiseert in horecameubilair kun je kiezen uit diverse soorten terrasmeubilair, als stoelen, tafels en overige benodigdheden. Diverse stijlen zorgen ervoor dat je altijd een geschikt soort meubilair vindt dat aansluit bij jouw persoonlijke huisstijl. Je kunt terecht voor comfortabele terrasstoelen, waar klanten urenlang aangenaam in kunnen zitten, terwijl ze bijpraten en genieten van een drankje. Uiteraard komen er elk jaar nieuwe trends op de markt, echter doe je er verstandig aan om duurzaam meubilair te kiezen. Je wilt beschikken over meubilair dat lang meegaat en tegen een stootje kan. Zeker als het meubilair langdurig buiten staat, is het onderhevig aan wisselende weeromstandigheden en wil je dat het meubilair hier tegen bestand is.

Horeca terrasstoelen op maat

Wanneer je over een beperkt budget beschikt, wil je de juiste terrasstoelen uitkiezen. Zonder dat deze snel weer stuk gaan en je opnieuw stoelen moet kopen, anders lopen de kosten enkel op. Door terrasstoelen te bekijken bij een erkend bedrijf in terrasmeubilair, kun je profiteren van duurzame terrasmeubilair. De stoelen kunnen zelfs op maat worden geleverd, zodat deze geheel in stijl aansluiten bij de sfeer die je in jouw restaurant of café wilt uitstralen. Terrasstoelen zijn in verschillende uitvoeringen en materialen verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor terrasstoelen die zijn gemaakt van kunststof, metaal, aluminium of hout. Ook zijn er verschillende kleuren waaruit je een keuze kunt maken. Je kunt terrasstoelen nemen met of zonder leuning of handvatten. Daarnaast moeten terrasstoelen goed passen bij het overige terrasmeubilair zoals tafels.

Veiligheid vooropstellen

Als horecaonderneming moet je beschikken over terrasmeubilair van uitstekende kwaliteit. Je wilt onveilige situaties vermijden, die ervoor kunnen zorgen dat je boetes oploopt. Je wilt voorkomen dat je net als afhaalhoreca waarschuwingen krijgt voor voorzieningen die onvoldoende comfort bieden aan gasten en bezoekers van jouw horecagelegenheid. Echte gastvrijheid kent geen grenzen en daarom wil je dat bezoekers comfortabel kunnen zitten. Met terrasstoelen van kwaliteit zorg je voor duurzaamheid en succes. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Carolien Weerstand bij haar kunstenaar op de jeugdafdeling bij de bibliotheek.
Blokken beschilderd voor kunstwerk tijdens Kinderboekenbal Nieuws 23 uur geleden
• Bestuurslid van de Stichting Leergeld West Betuwe Anne van Opijnen ontvangt uit handen van de penningmeester van de Soroptimisten de cheque. Zij worden omringd door mede-Soropti.
Cheque voor Stichting Leergeld Westbetuwe Nieuws 8 mei, 12:00
Afbeelding
GroenLinks: Steeds meer inwoners met geldzorgen worden geholpen Nieuws 8 mei, 07:00
Afbeelding
Kom jij ook naar de Techniekdag in Rivierenland? Ingezonden mededeling 7 mei, 20:27
• Wethouder Monique Bettink van de gemeente Buren onthulde de bijzondere wegwijzer 'Vector Point'.
Toespraken en doedelzakmuziek bij lancering Liberationroutes Rivierenland met filmpje en fotoserie 7 mei, 17:00
• Foto ter illustratie.
Fietsen: Fortenroute begint in Culemborg Nieuws 7 mei, 15:00
Afbeelding
ElkWelzijn richt zich op het begeleiden van stagiaires Nieuws 7 mei, 12:00
Afbeelding
Windpeluw van molen Johanna bij Bolderburen is geplaatst Nieuws 7 mei, 07:00