Artikelen in deze editie

culemborg • Het Culemborgs Mannenkoor en de jonge zangers van The Neighbours presenteren zich op zondag 8 mei in een romantisch concert vol weemoed en verlangen.

Inloopspreekuur FNV

Christians & Cars Meeting & Toerrit

Helga van Leur presenteert Kersenparty

'De zee en het wad'

FIT bevallen met ZwangerFIT©PLUS

Tentoonstelling 'Voetsporen - Tekenaars in Culemborg'

CULEMBORG • De bodem waarop het spoor tussen Culemborg en Geldermalsen ligt is al enkele jaren instabiel en dat betekent dat de treinen er al geruime tijd niet harder mogen rijden dan 100 kilometer per uur.

culemborg • Woensdag 4 mei start om 14.00 uur onder leiding van stadsgidsen een Stolpersteine-wandeling door het centrum van Culemborg.

Meepraten over energietransitie

CULEMBORG • Dat mag voorzichtig geconcludeerd worden na de uitleg Angela van Aerden, over het Transitie & Transformatieplan tijdens de commissievergadering van donderdag 21 april.

CULEMBORG • Huishoudens met een laag inkomen kunnen dit jaar een energietoeslag tegemoet zien van 800 euro. Op die manier wordt het leed verzacht van de sterk gestegen energielasten.

Een 1,5 meterbankje ter nagedachtenis

Christians & Cars Meeting & Toerrit

culemborg • Professionele theatermakers, oudere en jonge spelers, de meesten met Culemborgse roots, strijken de komende weken neer in de Gelderlandfabriek met De Opstand, een tragikomische, muzikale theatervoorstelling over verandering. Te zien vanaf 6 mei.

culemborg • Voorkoop kende in 2017 drie forse braakliggende terreinen. Ze waren ontstaan na afbraak van twee basisscholen en een sporthal. Yvonne Brouwers, die bij één van de terreinen woont, bedacht dat er misschien iets moois voor de wijk van gemaakt kon worden.

Beatles-tributeband in De Plantage

Dirtroadmusicband in Barbarakerk

Lentefair in Culemborg

Culemborg

Batman bij Lingefilm