Foto: 123RF.com

De Derde Helft van start in Culemborg

  •   keer gelezen   Sport

CULEMBORG • Op woensdag 27 oktober kunnen ouderen uit Culemborg bij sportvereniging CMHC in Culemborg gratis kennismaken met activiteiten binnen De Derde Helft. De Derde Helft is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en de Vriendenloterij voor ouderen die actief in het leven staan en heeft als doel om van de sportkantine een ontmoetingsplaats te maken. 


Niet alleen voor sport en spel, maar ook voor een kop koffie en een goed gesprek. De ouderencommissie van CMHC organiseert na de kick-off iedere woensdag tal van sportieve en niet-sportieve activiteiten voor alle 55-plussers uit Culemborg en omstreken. Aanmelden voor de kick-off op 27 oktober kan via: dederdehelft@cmhc.nl.

Nieuwe ontmoetingsplaats in Culemborg

Iedereen is van harte welkom om elkaar vrijblijvend te ontmoeten en mee te doen met activiteiten die georganiseerd worden door vrijwilligers, zoals bord- en kaartspelen, OldStars walking hockey, wandelen, badminton, pilates, mindfulness en ook diverse workshops. Sportvereniging CMHC stelt haar deuren vanaf woensdag 27 oktober elke week van 14.00 uur tot 16.00 uur open voor De Derde Helft. Er wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. In verband met de coronamaatregelen wordt vooraf aanmelden ook op prijs gesteld. 

De Derde Helft in Culemborg is een samenwerking tussen het Ouderenfonds, KBO-PCOB Culemborg, Elk Welzijn en Evelanx Fysiotherapie. Programma kick-off: om 14.00 uur is er inloop met koffie en thee. Om 14.15 uur is de opening. Er zijn activiteiten zoals OldStars walking hockey of het beweegparcours. Om 16.00 uur is de afsluiting.

Christine Kieviet
Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten