De RvT van ORS Lek en Linge (van links naar rechts) Henrik Stevens, Ilona van Wamel, Martin van Zuilekom, Twan Kemperman, Hans van Zuijdam.
De RvT van ORS Lek en Linge (van links naar rechts) Henrik Stevens, Ilona van Wamel, Martin van Zuilekom, Twan Kemperman, Hans van Zuijdam. Foto: Jord Visser

Nieuw lid Raad van Toezicht O.R.S. Lek en Linge

Algemeen 746 keer gelezen

CULEMBORG • Twan Kemperman is na een weloverwogen benoemingstraject door de Culemborgse gemeenteraad benoemd als lid van de Raad van Toezicht van stichting O.R.S. Lek en Linge. 

Hij volgt Margrethe Meulman op die sinds 2013 gedurende twee zittingstermijnen deel heeft uitgemaakt van de Raad van Toezicht van de stichting.

Twan Kemperman

Twan Kemperman werkt als hoofd Human Resources (HR) op de Hogeschool Windesheim en heeft daar zitting in het managementteam van de dienst Strategie & Support. Hij heeft veel ervaring in verschillende directie- en adviesfuncties op het gebied van HR, in het onderwijs en bedrijfsleven. 

Daarnaast is Kemperman onder andere lid van het kennisnetwerk HR directeuren HBO en lid van de werkveldadviescommissie van de opleiding bedrijfskunde van Hogeschool Windesheim. Twan Kemperman neemt binnen de Raad van Toezicht de portefeuille ‘HR(D)/P&O’ voor zijn rekening, op voordracht van de oudergeleding van de medezeggenschapsraad van O.R.S. Lek en Linge.

Verheugd met aanstelling

Hans van Zuijdam, voorzitter van de Raad van Toezicht van O.R.S. Lek en Linge, is zeer verheugd met de aanstelling van Twan Kemperman: “In de procedure is niet alleen naar individuele capaciteiten van kandidaten gekeken, maar is ook het gewenste teamprofiel van de gehele Raad van Toezicht meegewogen. Ik constateer met blijdschap dat met deze benoeming veel kwaliteit in huis is gehaald en verheug me op plezierig en constructief samenwerken aan kwalitatief hoogwaardig voortgezet onderwijs.” 

Ook Carel Konings, directeur-bestuurder van Lek en Linge is blij met de benoeming van Twan Kemperman. “Ik kijk uit naar de samenwerking met de Raad van Toezicht in de nieuwe samenstelling.”

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Nog geen perspectief voor clubs na mogelijk schrappen oud-papierinzameling Nieuws 3 uur geleden
Afbeelding
Grootschalige inzetoefening op het O.R.S. Lek en Linge Nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Waterschap Rivierenland houdt Open Dag op zaterdag 14 oktober Nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Het Platform Veilig Ondernemen (PVO) ontvangt ster als symbool en eerste erkenning samenwerking Nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Oppositie Culemborg wil aanleg fietsstraat nog eens kritisch bekijken Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Nationale bloembollenweekend begint in Culemborg Nieuws gisteren
Afbeelding
Pro Persona Connect en IrisZorg orgniseren een ondersteuningsgroep Nieuws 27 sep., 12:00
Afbeelding
Timpaan doneert 175.000 euro aan Hospice Nocturne Nieuws 27 sep., 10:22