Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

De mooiste vacatures in Utrecht anno 2021

  •   keer gelezen

De coronacrisis heeft gezorgd voor een flinke verschuiving op de arbeidsmarkt. Sommigen zijn hun baan kwijt geraakt en anderen hebben juist nieuwe uitdagingen gevonden. Ook zijn we met z’n allen thuis gaan werken. Niet altijd even leuk. 


Houd jij er niet van om de hele dag achter je computertje te zitten? En woon je in de omgeving van Utrecht? Dan hebben wij voor jou de mooiste vacatures Utrecht op een rijtje gezet!

Wasstraat medewerker
Job alert: Truckwash1Group is op zoek naar een nieuwe held in de wasstraat! Houd jij van vrachtwagens? Dan is deze job jou op het lijf geschreven. Als wasstraat medewerker bij Truckwash1Group stuur je dagelijks trucks weer glimmend de weg op. Je tovert een lach op het gezicht van een trucker. Iets mooiers bestaat er niet, toch? Voor de functie moet je wel wat in je mars hebben. Je moet namelijk zelfstandig kunnen werken en in goede conditie zijn. Trucks poetsen is namelijk niet voor watjes. Je klanten komen vaak uit het buitenland, dus een talenknobbel komt ook goed van pas. Een echte internationale baan!

Afwaskoning(in)
Heb je er altijd al van gedroomd om koning of koningin te zijn? Deze droom kan werkelijkheid worden bij Next Kitchen BV. Dit creatieve cateringpaleis is op zoek naar een nieuwe medewerker voor de spoelkeuken en schoonmaakwerk. Dit klinkt misschien niet zo vorstelijk, maar je mag wel de titel ‘Afwaskoning’ dragen. Daarnaast kun je ook ingezet worden als keukenhulp, zonder dat je hier kok voor hoeft te zijn. Of je wordt ingezet als bezorger en gaat lekker de weg op. Ben jij communicatief, gastvrij, netjes en een echte teamplayer? Dan is Next Kitchen BV op zoek naar jou!

Pakketsorteerder
Ben jij een echte nachtbraker? Dan past de functie van Pakketsorteerder bij FC Utrecht Werkt jou als een oude jas. Jij werkt namelijk graag in de nacht tussen 3.30 en 7.30. Met jouw werk zorg je ervoor dat Nederland op tijd zijn pakketjes binnenkrijgt en tegelijkertijd verbrand je de nodige calorieën. Een win-winsituatie dus! Deze flexibele baan is bovendien goed te combineren met een studie en heeft toeslagen van 130% tot 150%. Waar wacht je nog op?

Ben je enthousiast geworden over een van deze vacatures? Solliciteer direct, ze wachten op je! Ben je nog niet zo enthousiast over deze vacatures? Niet getreurd, dit is slechts een greep uit het riante aanbod in de omgeving van Utrecht. Bekijk de andere vacatures op werkzoeken.nl en solliciteer op een functie die beter bij je past. Veel werkgeluk!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten