Foto: Stockfoto 123RF

Voetbalkamp door FC Utrecht in Culemborg bij Vriendenschaar

  •   keer gelezen

culemborg • Op 18 en 19 oktober is er een FC Utrecht Voetbalkamp bij CVV Vriendenschaar in Culemborg. De kans in de regio om te beleven hoe het is om te voetballen bij de Utrecht Academie. Het FC Utrecht Voetbalkamp is voor alle kinderen van 7 tot en met 13 jaar.


Er is een programma samengesteld door de professionals uit de FC Utrecht Academie dat motiveert om te werken aan techniek, inzicht, mentaliteit en teamspel. Tijdens het kamp wordt er ook een gastclinic gegeven door Gert Kruys en komt er hoogstwaarschijnlijk een speler van het 1e langs. Dit is hét voetbalkamp waar kinderen super enthousiast vandaan komen omdat ze niet alleen beter hebben leren voetballen maar ook beter hebben leren samenspelen. 

Persoonlijke aandacht en meer dan voetbal

Er wordt tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp getraind in kleine groepen. Dit vindt de organisatie belangrijk, want in kleine groepen kunnen de spelers meer persoonlijke aandacht krijgen. Meer aandacht betekent meer groei, zowel op voetbalinhoudelijk als sociaal vlak. Tijdens en rondom sport namelijk veel meer geleerd dan alleen voetbal. Ondersteuning bieden hierin ziet de organisatie dan ook als essentieel voor de ontwikkeling in regio. 

Head of Coaches en trainers

Het FC Utrecht Voetbalkamp in Culemborg bij CVV Vriendenschaar staat onder leiding van een Head of Coaches van de FC Utrecht Academie. Tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp wordt de training verzorgd door verschillende goede trainers. Dit zijn trainers van de FC Utrecht Academie, talentvolle trainers van RAC-clubs (een samenwerkingsverband tussen Regionale Amateurclubs en FC Utrecht) en talentvolle trainers van CVV Vriendenschaar die extra worden opgeleid door FC Utrecht. 

Vroegboekprijs tot en met 30 september

Tot en met 30 september geldt er een vroegboekprijs van € 109,-. Na 30 september geldt de reguliere prijs van € 124,-. De genoemde prijs is exclusief het verplichte en prachtige FC Utrecht Voetbalkamp tenue van € 30,-. Mocht het tenue al in je bezit zijn, dan hoef je deze € 30,- niet te betalen.

De genoemde prijzen zijn inclusief alle tussendoortjes, lunch en drinken en inclusief een FC Utrecht goodiebag. In de goodiebag zitten onder andere twee wedstrijdkaartjes én nog andere leuke cadeaus van FC Utrecht.

Inschrijven
Voor vragen en of opmerkingen over het FC Utrecht Voetbalkamp bij CVV Vriendenschaar, neem dan contact op met experience@fcutrecht.nl.

Christine Kieviet
Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten