<p>De JO16-1 kampioenen worden feestelijk onthaald op Sportpark Parijsch.</p>

De JO16-1 kampioenen worden feestelijk onthaald op Sportpark Parijsch.

(Foto: Carole Rey)

Focus‘07 JO16-1 is kampioen en promoveert naar de Divisie

  •   keer gelezen   Sport

CULEMBORG • Focus’07 JO16-1 is kampioen in de hoofdklasse! Door dit geweldige resultaat promoveert de JO16-1 als eerste team in de clubhistorie van Focus’07 naar Divisie niveau. 


Reden voor een passend feestje op Sportpark Parijsch. De jongens van  Focus’07 JO16-1 hebben de afgelopen maanden bewezen toe te zijn aan deze stap. Alle tegenstanders waren keer op keer kansloos. De JO16-1 domineerde vaak met prachtig combinatie voetbal. 

In 10 wedstrijden een resultaat van maar liefst 48 doelpunten voor, 6 tegen.  Deze manier van spelen is kenmerkend voor de Focus’07 jeugdteams. De ingezette koers begint zijn vruchten af te werpen. Vol zelfvertrouwen en ambitieDe JO16-1 startte dit seizoen vol zelfvertrouwen en met ambitie. “Wij zijn de beste in de regio en dat gaan we laten zien”. 

Door de begeleiding en hulp van trainers Dave en Barend, leider Knoet, verzorger Roland en conditietrainers van TFC Jivan en Nadia werd de daad bij het woord gevoegd. De JO16-1 kampioenen hebben nu zeker niet het gevoel dat ze klaar zijn. De Divisie wacht. “Ook daar gaan we voor het hoogst haalbare”. Namens de JO16-1, dank voor het vertrouwen en alle support!  

Christine Kieviet
Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten