• De sponsorovereenkomst tussen atletiekvereniging Statina en Pim van Veen Makelaardij werd op de atletiekbaan ondertekend.
• De sponsorovereenkomst tussen atletiekvereniging Statina en Pim van Veen Makelaardij werd op de atletiekbaan ondertekend. Foto: Statina

Culemborg City Run door oude stadscentrum

Algemeen 1.447 keer gelezen

CULEMBORG • Op zondag 9 oktober aanstaande wordt, na een afwezigheid van ruim twee jaar, voor de negende keer de Culemborg City Run gehouden.

Atletiekvereniging Statina organiseert dit hardloopevenement en ook dit jaar rennen deelnemers weer langs de mooiste plekjes van het eeuwenoude stadscentrum van Culemborg. De Markt dient als start- en finishpunt en het historische stadhuis als hoofdkwartier voor inschrijven en omkleden. 

Het schema ziet er als volgt uit: 1 kilometer kidsrun (6 t/m 9 jaar) - 13:00 uur, 1 kilometer scholenrun (6 t/m 9 jaar) - 13:00 uur, 3 kilometer prestatieloop (10 jaar en ouder) - 13:15 uur, 3 kilometer scholenrun (10 jaar en ouder) - 13:15 uur, 5 kilometer prestatieloop (14 jaar en ouder) - 14:00 uur, 5 kilometer bedrijvenloop (14 jaar en ouder) - 14:00 uur, 10 kilometer prestatieloop (16 jaar en ouder) - 14:10 uur. 

Nieuwe hoofdsponsor
De organisatie van de Culemborg City Run is erg verheugd een nieuwe hoofdsponsor te kunnen presenteren. Pim van Veen Makelaardij, ontzettend sterk geworteld in de stad, ziet het belang van sport en bewegen en de Culemborg City Run is natuurlijk een prachtig evenement om dat te stimuleren en ondersteunen.

Centrale warming-up

Om goed voorbereid aan de start te verschijnen, en de kans op blessures zo klein mogelijk te houden, zullen jeugdtrainers van atletiekvereniging Statina in de buurt van de start voor de jeugd een korte centrale warming-up op swingende muziek verzorgen. De warming-up start om 12.45 uur en duurt tot uiterlijk 12.55 uur.

Meer informatie staat op www.culemborgcityrun.nl. Verder is de Culemborg City Run ook te volgen op Facebook en Instagram.

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Vriendenschaar degradeert naar vierde klasse Sport 14 uur geleden
Afbeelding
Schitterend weer en recorddeelname tijdens 31e editie van Oldtimerdag Culemborg Fotoreportage 27 mei, 20:42
Afbeelding
Interview met zwemsters Chantal van der Horst en Trudie van Niejenhuis Sport 27 mei, 13:14
Afbeelding
Culemborgse stadsspeld voor Rieks Hoogenkamp Nieuws 26 mei, 20:58
Afbeelding
Drie tips voor een geslaagd vrijgezellenfeestje voor mannen Ingezonden mededeling 26 mei, 13:07
Afbeelding
Culemborg gaat incontinentie- en luiermateriaal recyclen én wasbare luiers stimuleren Nieuws 26 mei, 12:03
Afbeelding
Beperkt parkeren op de markt tijdens uitvaartdiensten mogelijk gemaakt Nieuws 26 mei, 11:08
Afbeelding
Uitdaging voor jubilerend Pieter Aafjes om op hoogste muzikale niveau te blijven Algemeen 26 mei, 10:55