• De sponsorovereenkomst tussen atletiekvereniging Statina en Pim van Veen Makelaardij werd op de atletiekbaan ondertekend.
• De sponsorovereenkomst tussen atletiekvereniging Statina en Pim van Veen Makelaardij werd op de atletiekbaan ondertekend. Foto: Statina

Culemborg City Run door oude stadscentrum

Algemeen 1.231 keer gelezen

CULEMBORG • Op zondag 9 oktober aanstaande wordt, na een afwezigheid van ruim twee jaar, voor de negende keer de Culemborg City Run gehouden.

Atletiekvereniging Statina organiseert dit hardloopevenement en ook dit jaar rennen deelnemers weer langs de mooiste plekjes van het eeuwenoude stadscentrum van Culemborg. De Markt dient als start- en finishpunt en het historische stadhuis als hoofdkwartier voor inschrijven en omkleden. 

Het schema ziet er als volgt uit: 1 kilometer kidsrun (6 t/m 9 jaar) - 13:00 uur, 1 kilometer scholenrun (6 t/m 9 jaar) - 13:00 uur, 3 kilometer prestatieloop (10 jaar en ouder) - 13:15 uur, 3 kilometer scholenrun (10 jaar en ouder) - 13:15 uur, 5 kilometer prestatieloop (14 jaar en ouder) - 14:00 uur, 5 kilometer bedrijvenloop (14 jaar en ouder) - 14:00 uur, 10 kilometer prestatieloop (16 jaar en ouder) - 14:10 uur. 

Nieuwe hoofdsponsor
De organisatie van de Culemborg City Run is erg verheugd een nieuwe hoofdsponsor te kunnen presenteren. Pim van Veen Makelaardij, ontzettend sterk geworteld in de stad, ziet het belang van sport en bewegen en de Culemborg City Run is natuurlijk een prachtig evenement om dat te stimuleren en ondersteunen.

Centrale warming-up

Om goed voorbereid aan de start te verschijnen, en de kans op blessures zo klein mogelijk te houden, zullen jeugdtrainers van atletiekvereniging Statina in de buurt van de start voor de jeugd een korte centrale warming-up op swingende muziek verzorgen. De warming-up start om 12.45 uur en duurt tot uiterlijk 12.55 uur.

Meer informatie staat op www.culemborgcityrun.nl. Verder is de Culemborg City Run ook te volgen op Facebook en Instagram.

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
NS-station kleurt oranje: Culemborg in actie tegen geweld tegen vrouwen fotoreportage 26 nov, 08:32
Afbeelding
Oud-directeur Da Vinci SG Simon Kools overleden Algemeen 26 nov, 07:47
Afbeelding
Gedicht ‘Kinderen voor Culemborg’ gepresenteerd Algemeen 25 nov, 10:45
Afbeelding
Geen verhuizing voor tuincentrum Van den Hurk Algemeen 25 nov, 10:21
Afbeelding
Gemeenteraad wil gezamenlijke projecten voor zonne-energie stimuleren Algemeen 25 nov, 09:04
Afbeelding
Culemborgse raad pleit voor hogere treinfrequentie richting Utrecht en ‘s Hertogenbosch Algemeen 25 nov, 08:51
Afbeelding
Ronald Boomhouwer vijftig jaar bij Suitbertusparochie Algemeen 24 nov, 17:12
Afbeelding
Huldiging vrijwilliger Martin Holtrop van de Zonnebloem Algemeen 24 nov, 17:06