Foto: aangeleverd

CDA Culemborg daagt inwoners uit mee te denken

  •   keer gelezen

CULEMBORG • CDA Culemborg organiseert, na het succes in 2018, opnieuw een CDA50. Dit is een evenement waarbij de partij aan heel Culemborg vraagt welke speerpunten voor komende jaren belangrijk zijn en zouden moeten worden opgenomen in het verkiezingsprogramma. De partij nodigt daarom 50 leden en niet-leden uit om hierover mee te denken. 


‘Hoe maken we Culemborg gereed voor de toekomst?’ Deze vraag staat centraal op de CDA50. De lokale afdeling ziet voor Culemborg verschillende uitdagingen: op het gebied van het behoud van voorzieningen, woningbouw, klimaatbeleid maar ook het gezond en veilig opgroeien van de jeugd. Tijdens de CDA50 wil de partij met inwoners in gesprek gaan over de lokale speerpunten.

Toegankelijk
De partij benadrukt dat het evenement voor alle inwoners toegankelijk is. Fractievoorzitter Marco van Zandwijk: “We vinden het erg belangrijk dat ons verkiezingsprogramma geschreven is voor en door inwoners. Daarom willen we met een brede groep inwoners, leden en niet-leden, en organisaties in gesprek over goede ideeën voor onze stad. Tegelijkertijd is dit evenement een goede gelegenheid om kennis te maken met het CDA en te ontdekken of je vaker mee wil denken vanuit de fractie of in het bestuur.”

De CDA50 vindt plaats op dinsdag 26 oktober vanaf 20:00 uur (19:30 inloop) in het Bolderhuis bij Bolderburen (Prijsseweg 1). Aanmelden kan via https://forms.gle/1MoXApei1EDp3UTJ7.

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten