• Cesar Zuiderwijk bij Senioren Event op 27 januari 2024
• Cesar Zuiderwijk bij Senioren Event op 27 januari 2024 Foto: Esther Smidt

Cesar Zuiderwijk mystery guest bij Senioren Event in Culemborg

Nieuws 2.320 keer gelezen

CULEMBORG • Tijdens het Senioren Event van Senioren Collectief Culemborg  op 27 januari werden de gasten verrast met de komst van de wereldberoemde Cesar Zuiderwijk, destijds de drummer van The Golden Earring. 

Hij kwam tijdens een prachtige videoshow uit het niets het podium op wandelen. Hij verklaarde zijn aanwezigheid en vertelde dat hij nog een vriendendienst had uitstaan bij de Culemborgse Max Smidt, de producer en regisseur van het Event. Hij wilde op diens vraag, om als mysterie quest bij het Event zijn medewerking te willen verlenen, graag honoreren. 

Acte de présence
Na de elfde avond opgetreden te hebben bij het Amstel Live concert kwam hij toch nog  de middag erna in Culemborg acte de préséance geven. Dezelfde avond als het Event was hij als jurylid te zien bij het TV programma Tribute of the bands.

Het Event stond in het teken van 100 jaar televisie. De aanwezigen werden getrakteerd met 100 bekende TV beelden, die de meeste impact of indruk op de kijkers en de samenleving hebben gehad.  

Vandaag Inside
De show ‘100 jaar televisie’ werd met het veel bekeken tv programma Vandaag Inside van SBS6 afgesloten. In dit TV programma trad de Golden Earring coverband The Clarks regelmatig op en zo nu en dan sloeg Cesar dan nog een drumpartij mee. Vandaar de uitnodiging van de producer aan Cesar om ook bij dit mooie Event in Culemborg aan te sluiten, aangezien deze band The Clarks op het programma stond.  

Verrast
De bezoekers aan het Event waren zeer verrast met deze mystery guest. Dit was de kers op de taart van deze mooie, memorabele en gezellige middag. De middag werd vervolgens afgesloten met een Bread & Butter concert door The Clarks met uiteraard drumbegeleiding van Cesar Zuiderwijk.

De middag werd verzorgd en georganiseerd door  Senioren Collectief Culemborg met dank aan alle medewerkers en met name Max Smidt, die de gehele regie en productie in handen had. Financiële ondersteuning werd verleend door Buurtpanel Culemborg, ElkWelzijn,  Dokman Tweewieler Specialist en DS party- en eventcenter.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De vrachtwagen met de lekkende vloeistof.
Vrachtwagen gestopt vanwege brandgevaarlijke vloeistoffen 112 3 mei, 20:46
• Maurik Battle of de Boats 2023.
Jongeren aan de slag met boot bouwen bij bedrijven Nieuws 3 mei, 10:30
Afbeelding
Expositie Kees Schouten: De Wereld Rond Nieuws 3 mei, 09:27
Afbeelding
Nieuwsgierig? Hulpdiensten houden open dag aan de Triosingel Nieuws 2 mei, 15:00
• KEC Choir Academy.
Zelfverzekerd het podium op? Meld je aan voor de Choir Academy Nieuws 2 mei, 12:00
Afbeelding
Dodenherdenking zaterdag 4 mei in Culemborg Nieuws 2 mei, 10:28
• Bezoekers tijdens een eerdere Open Dag in het Odensehuis Culemborg.
Open Dag in het Odensehuis Culemborg Nieuws 2 mei, 07:00
Afbeelding
Pak een batje! Jeugdclinics bij Tafeltennisvereniging Gispen Sport 1 mei, 10:53