Afbeelding
Ingezonden mededeling

De woontrend van nu: fotolijsten op maat

Zakelijk 520 keer gelezen

Fotolijstjes behoren al jarenlang tot de vaste decoraties in huis. Iedereen heeft eigenlijk wel fotolijstjes in huis, om mooie foto’s neer te kunnen zetten of op te kunnen hangen. We zien dat de populariteit van fotolijsten weer sterk aan het toenemen is, waarbij de fotolijst op maat vooral ook meer aandacht krijgt. Je kunt tegenwoordig maatwerk fotolijsten kopen die helemaal zijn vervaardigd op basis van jouw wensen en eisen. Dit biedt voordelen. Wij benoemen een aantal mooie voordelen van deze maatwerk fotolijsten.

1. Altijd de perfecte maat voor je foto

Foto’s hadden voorheen een vrij standaard formaat. Denk maar aan de veel voorkomende maten 9x13 en 10x15 centimeter. Wanneer je een fotorolletje liet ontwikkelen, dan waren dit toch wel de standaard maten om uit te kiezen. Hier waren veel fotolijsten ook op afgestemd. Tegenwoordig kun je foto’s natuurlijk afdrukken of af laten drukken in veel verschillende maten. Hierdoor zijn fotolijsten ook niet meer standaard. Heb je een foto in een afwijkende maat? Dan kun je bijvoorbeeld bij Yourdecoration een fotolijst op maat laten maken. Zo krijg je altijd een lijst die perfect is afgestemd op de maat van de foto.

2. Maatwerk fotolijsten hebben een hogere kwaliteit

Wanneer je een fotolijst op maat laat maken, dan wordt de lijst door vakmensen gemaakt. Deze besteden niet alleen veel aandacht aan de perfecte afwerking, maar maken ook gebruik van hoogwaardige materialen om jou de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Hierdoor is een maatwerk fotolijst altijd van hogere kwaliteit dan een standaard fotolijst uit de winkel. Je hebt er dus veel langer plezier van.

3. Makkelijk af te stemmen op je interieur

Het is natuurlijk het mooist als je fotolijsten mooi binnen je interieur passen. Toch valt het niet altijd mee om een fotolijst in de winkel te vinden die aan al je wensen en eisen voldoet als het gaat om kleur en stijl. Als je zeker wilt zijn dat jouw fotolijst optimaal combineert met je bestaande interieur, dan is het de beste optie om een fotolijst op maat te laten maken. Je kunt dan zelf de kleur, stijl en bijvoorbeeld grootte kiezen, waardoor de fotolijst echt een aanvulling op je interieur wordt.

4. Iets écht unieks aan de muur

Standaard fotolijsten hangen niet alleen bij jou aan de muur, maar ook bij tal van andere mensen. Je hoeft er niet vreemd van op te kijken als jij bij iemand anders in huis een fotolijst ziet die precies hetzelfde is als die jij in huis hebt. Heel uniek is het niet. Wil je wel echt iets unieks aan de muur? Dan is een maatwerk fotolijst natuurlijk ideaal. Je weet altijd zeker dat jouw fotolijst anders is dan al die andere fotolijsten. Dat maakt een fotolijst op maat echt bijzonder.

5. Een grotere emotionele waarde

Maatwerk fotolijsten hebben een grotere emotionele waarde, omdat jij ze speciaal ontworpen hebt om jouw mooiste herinneringen in te bewaren. Doordat je de fotolijsten zelf zo hebt laten maken, zijn ze persoonlijk en daardoor waardevoller dan standaard fotolijsten die iedereen wel in huis heeft.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
GroenLinks: Steeds meer inwoners met geldzorgen worden geholpen Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Kom jij ook naar de Techniekdag in Rivierenland? Ingezonden mededeling 7 mei, 20:27
• Wethouder Monique Bettink van de gemeente Buren onthulde de bijzondere wegwijzer 'Vector Point'.
Toespraken en doedelzakmuziek bij lancering Liberationroutes Rivierenland met filmpje en fotoserie 7 mei, 17:00
• Foto ter illustratie.
Fietsen: Fortenroute begint in Culemborg Nieuws 7 mei, 15:00
Afbeelding
ElkWelzijn richt zich op het begeleiden van stagiaires Nieuws 7 mei, 12:00
Afbeelding
Windpeluw van molen Johanna bij Bolderburen is geplaatst Nieuws 7 mei, 07:00
Afbeelding
Pim Daniel Uriot van Voorwaarts is opnieuw de plaaggeest van Focus'07 Sport 6 mei, 15:26
• Ronan Hendriksen van Vriendeschaar in duel met Yvan Ruvakuki van OSM' 75.
CVV Vriendenschaar laat dure punten liggen Sport 6 mei, 15:24