Goede Vrijdag en Pasen bij Gemeente De Schuilplaats

culemborg • Gemeente De Schuilplaats nodigt belangstellenden van harte uit om het sterven en de opstanding van Jezus Christus samen te vieren. Locatie: KWC Beethovenlaan 1 Culemborg. Op Goede Vrijdag komt men samen om het sterven van Jezus te gedenken en Avondmaal te vieren. De dienst is op vrijdag 29 maart om aanvang 19:30 uur. De opstanding van Jezus uit de dood wordt uitbundig gevierd tijdens de paasdienst op zondag 31 maart, aanvang 10:30 uur.


Wandelen 

culemborg • Op de wandelwebsite www.waterwandeling.nl is een thema gemaakt over wandelen in Culmeborg. De omgeving van Culemborg bestaat in dit seizoen uit vele tinten groen in bomen struiken. De eerste bloesem in de fruitbomen is al zichtbaar. Dat is een moment om wandelend de omgeving van Culemborg te verkennen. De uiterwaarden, de Regulieren en ook rond de Diefdijk is het landschap heel geschikt voor een wandeling. 

Op de wandelwebsite staat een groot aantal wandelingen rond Culemborg. Men kan kosteloos een routebeschrijving downloaden of de wandelingen lopen met een kaartje op de mobiel.