Prachtige voorstellingen van oude bekenden

culemborg • Het theaterprogramma 2023/2024 van De Fransche School staat online. Het is nu voor iedereen mogelijk om via de website kaarten te bestellen voor het nieuwe seizoen. 

Het programma omvat weer prachtige voorstellingen van oude bekenden, zoals Lebbis en Jansen, Pieter Derks en Veldhuis & Kemper. Maar er is ook nieuw talent zoals Teun van den Elzen en De Blauwe Vinkjes. Genoeg te zien, te lachen en te horen.

Theater De Fransche School heeft voor elk wat wils. “We hebben dit jaar weer heel veel voorstellingen met o.a. cabaret, muziek en toneel. Ook hebben we een uitgebreide programmering voor kinderen met mooie en grappige voorstellingen zoals De Kleine IJsbeer en Hé wie zit er op de WC. En natuurlijk blijven we ook onze fijne films draaien”.

STIP-voorstellingen

Nieuw dit jaar zijn de voorstellingen met STIP. Alle STIP voorstellingen zijn vanaf eind juni te boeken via de website. Theater De Fransche School vindt het belangrijk dat theater voor iedereen toegankelijk is en werkt daarom voor de STIP reeks met het Pay What You Can principe. Hiermee kies je zelf welke ticketprijs het beste bij jouw financiële situatie op dat moment past. De Fransche School hoopt dat op deze manier iedereen naar het theater kan komend seizoen. Een aantal van deze voorstellingen zijn overdag, de zogenaamde Theater Overdag Programmering (TOP).

q www.theaterdefranscheschool.nl/programma

q www.theaterdefranscheschool.nl/programma