Bouw mee en meld je aan als groepsbegeleider tijdens het Bouwdorp.
Bouw mee en meld je aan als groepsbegeleider tijdens het Bouwdorp. Foto: Dik Hooijer

Bouwdorp 2023 in teken van de Middeleeuwen

culemborg • Het Bouwdorp zorgt voor een knallende start van de zomervakantie van Culemborgse kinderen, maar heeft daarvoor alle hulp nodig. Op dinsdag 11 en woensdag 12 juli 2023 zal het sportveld van het KWC weer worden omgetoverd tot spectaculair bouwterrein. Kinderen bouwen – onder toezicht en begeleiding - op dit terrein hun eigen bouwwerken van hout. 

Het bouwterrein ontpopt zich binnen twee dagen tot een waar Bouwdorp, gerelateerd aan het thema 'De Middeleeuwen'. Kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar kunnen deelnemen aan het Bouwdorp. De kosten bedragen 20 euro per persoon, voor twee dagen. Neemt een kind een vrijwilliger mee, dan ontvangt het 5,00 euro retour tijdens het Bouwdorp.

De inschrijving voor deelnemers is nog geopend t/m 11 juni 2023. Stichting Bouwdorp Culemborg organiseert dit evenement geheel zelfstandig. Uiteraard kan dit niet zonder de enthousiaste inzet van vrijwilligers. Men is op zoek vrijwilligers van 18 jaar en ouder die een groepje deelnemers willen begeleiden.

Het aantal beschikbare plaatsen voor deelnemers is volledig afhankelijk van het aantal aangemelde vrijwilligers.

Sponsoren

Voorgaande edities kreeg het Bouwdorp veel steun van sponsoren. Om het Bouwdorp ook nu weer tot een succes te maken wordt er hard naar hen gezocht. Sponsoring kan financieel of in de vorm van materialen.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina. Of kijk op de website

www.bouwdorpculemborg.nl