Andries
Andries Foto: Aangeleverd

Buiten theaterprogramma Theater Fransche School bekend

Nieuws

CULEMBORG • Ook dit jaar slaan Werk aan het Spoel, Caatje aan de Lek en Theater De Fransche School deze zomer de handen ineen voor een geweldig theater-buitenprogramma. 

Voor ieder wat wils, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Er staan vijf optredens geprogrammeerd in juli en augustus in het amfitheater aan de Lek.

Buitenprogramma juli

Maarten van Rossem bijt het spits af op 1 juli, hij staat in Culemborg met zijn ‘Theaterlezing’: dat wordt een avond leren en lachen met de bekendste historicus van Nederland!

Op 2 juli kunnen kinderen genieten van ‘Ik zou wel een kindje lusten’ gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Sylviane Donnio & Dorothée de Monfreid.

Buitenprogramma augustus

Speciaal voor Theater de Fransche School komen Andries Tunru (Culemborgs cabaretier) en Ruud Smulders op 19 augustus met kakelvers cabaret naar Werk aan het Spoel.

En als klap op de vuurpijl staat er een optreden van Spinvis ‘Oog in Oog’ geprogrammeerd op 25 augustus. Voor kinderen van twee tot en met acht jaar treedt Dirk Scheele op 20 augustus op in zijn show ‘Op reis met Dirk Scheele’.

De voorstellingen voor volwassenen starten om 20.30 uur, voor de kinderen om 11.00 uur. De optredens vinden plaats op de Goilberdingerdijk 40 in Culemborg.

Voor meer informatie: https://www.theaterdefranscheschool.nl/programma