• Thomas van der Ham en Fredrike de Winter gaan wekelijks inspirerende workshops verzorgen.
• Thomas van der Ham en Fredrike de Winter gaan wekelijks inspirerende workshops verzorgen. Foto: Renée Lankwarden

Het Odensehuis start muzikaal kunstproject

Algemeen

CULEMBORG • Op maandag 20 maart gaat ‘Odense’s Got Talent’ van start met inspirerende workshops voor iedereen van wie het hoofd niet meer zo goed werkt.

“Muziek en ook andere kunstvormen zijn prachtige middelen om jezelf te uiten als dat met woorden niet meer zo goed gaat”, vertelt Renée Lankwarden van het Odensehuis Culemborg. “Muziek raakt je direct in het hart en dan maakt het niet uit of het hoofd hapert. Met een beetje hulp blijk je toch je instrument weer te kunnen oppakken of te kunnen zingen bijvoorbeeld en dat geeft gewoon een fijn gevoel. In en rondom het Odensehuis is veel talent aanwezig dat bloeit, gebloeid heeft of nog mag ontluiken. ‘Odenses Got Talent’ gaat uit van onbegrensde mogelijkheden!”

Muzikante Fredrike de Winter en theatermaker Thomas van der Ham verzorgen wekelijks een workshop in het Odensehuis Culemborg. Iedereen met geheugenklachten, beginnende dementie én hun naasten zijn van harte welkom om te komen kijken, mee te doen en/of op zoek te gaan naar wat inspireert. Met al het talent dat tijdens de workshops naar boven komt wordt uiteindelijk een voorstelling gemaakt waarmee deelnemers hun talenten laten zien. Hoe? Dat bepalen de deelnemers met elkaar!

De organisatie is op zoek naar mensen die Fredrike en Thomas gaan assisteren en de senioren begeleiden tijdens de workshops. Interesse? Men kan telefonisch contact opnemen voor meer informatie.

Vanaf 20 maart elke maandagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur in het Odensehuis Culemborg, Prijsseweg 1D (Bolderburen, nabij de Molen Johanna). Voor meer info of aanmelden: 06-21583676 of mail naar info@odensehuisculemborg.nl.