Dagdag doet oproep aan Culemborgers

culemborg • PvdA-raadslid Yassin Dagdag heeft een brief geschreven aan alle Culemborgers, waarin hij oproept om op 15 maart PvdA te stemmen. 

"Als geboren en getogen Culemborger maak ik me hard voor een provincie waarin iedereen gelijke kansen heeft en niemand wordt buitengesloten. In de afgelopen weken ben ik samen met PvdA-vrijwilligers in gesprek gegaan met bewoners van diverse wijken. Ik hoorde verhalen over toenemende prijzen, gebrek aan betaalbare woningen en mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Ik begrijp deze zorgen en problemen heel goed. Ik ben de politiek ingegaan om hier verandering in te brengen." 

Als PvdA-politicus zet Yassin Dagdag zich lokaal in voor meer geld voor armoede en sociale voorzieningen, voor meer sociale huur en betaalbare koopwoningen bij nieuwbouwprojecten. Ook heef hij zich hard gemaakt voor het winterfonds voor ondernemers. "Het zijn voorbeelden van onderwerpen waar op de achtergrond de provincie een grote rol heeft gespeeld. Mijn partijgenoot en gedeputeerde Peter Kerris heeft provinciaal geld geregeld voor de nieuwbouw bij het stationsgebied. Hij heeft ook een grote rol gespeeld bij het winterfonds." "Maar", zo vervolgt Dagdag zijn brief, "We zijn er nog niet. Er valt nog veel te verbeteren in onze provincie en daarvoor is een sterke PvdA broodnodig. Zodat we door kunnen gaan om voor iedereen betaalbare woningen te bouwen, de energierekening betaalbaar te houden en het openbaar vervoer in de Betuwe op orde te houden."