Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Herhaalprik corona in Culemborg

Algemeen

CULEMBORG • GGD Gelderland-Zuid vaccineert voor de corona herhaalprik op maandag 20 en 27 maart en 3 april in Culemborg. Er wordt geprikt zonder afspraak. 

Men kan gewoon binnenlopen voor de herhaalprik. Neem wel een geldig identiteitsbewijs en een mondkapje mee. Een herhaalprik is voor iedereen vanaf twaalf jaar die de basisserie tegen corona heeft gehad. Als men al een herhaalprik na 18 september 2022 heeft gehaald is dat voldoende. Dan komt men niet in aanmerking voor weer een herhaalprik. 

Kinderen twaalf tot en met zestien jaar

Kinderen van twaalf tot en met zestien jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Voor de herhaalprik is het belangrijk dat er minimaal drie maanden zit tussen de laatste vaccinatie of coronabesmetting.

Datum, tijd en locatie

Maandag 20 en 27 maart en 3 april van 16.00 tot 20.00 uur. Wijkcentrum ‘De Salaamander’, Heimanslaan 2, Culemborg.

Dit ‘prikken op maat’ is een onderdeel van de regiotour van GGD Gelderland-Zuid. De GGD prikt in tijdelijke locaties zoals buurthuizen of in een mobiele bus. Iedereen die graag dicht bij huis een herhaalprik wil halen is van harte welkom. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de herhaalprik op de website van de Rijksoverheid of kijk op www.ggdgelderlandzuid.nl/coronavirus. Kijk voor meer informatie over de regiotour op www.ggdgz.nl/regiotour.