Feestelijk concert van 2 honderd-plussers

culemborg/tricht • Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes uit Culemborg en O.Z.O.D. (Oefening Zij Ons Doel) uit Tricht geven op zaterdag 11 maart een feestelijk concert in de Open Hof in Culemborg. Samen zijn ze 260 jaar oud. "Maar jong van hart, springlevend, muzikaal uitdagend en volop in beweging."

Voor de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes is 2023 een jubileum jaar, want de vereniging bestaat 135 jaar en ook dit is weer één van de jubileumactiviteiten dit jaar. Maar ook voor O.Z.O.D. uit Tricht is dit jaar een bijzonder jaar, want deze vereniging bestaat 125 jaar. De harmonie is ook een bloeiende vereniging, met een harmonie-orkest, een leerlingenorkest en een slagwerkgroep waarin jong en oud met plezier muziek maken. De vereniging neemt een belangrijke plaats in in het sociale en culturele leven van Tricht en omstreken. Het harmonie orkest staat sinds 1 september 2022 onder leiding Thom Roosen, zeker geen onbekende voor Pieter Aafjes. Samen met het Midden Orkest van Pieter Aafjes onder leiding van Marilou Krouwel krijgt het publiek een gevarieerd programma voorgeschoteld in een mix van mooie klassieke werken en moderne arrangementen. 

De afgelopen weken is er door de beide orkesten hard gerepeteerd voor een optimale uitvoering met als hoogte punt zaterdag een gezamenlijk optreden. Kaarten kosten 7,50 euro voor dit dubbelconcert. Ze zijn tot 8 maart te bestellen via de link: www.pieteraafjes.nl/kaarten. Wees er snel bij want 'op is op'. Maar er is natuurlijk altijd een mogelijkheid, mochten er 11 maart nog plaatsen over te zijn, kaarten te kopen aan de deur (alleen via contante betaling). De deuren van de Open Hof gaan open om 19.30 uur. Aanvang  20.00 uur.