Start Kidsclub

culemborg • Kom samen met je (klein)kind lekker knutselen, bakken of andere leuke activiteiten doen in buurtcentrum Bolderburen. Vanaf 7 maart start de Kidsclub, voor kinderen vanaf vier jaar.  "We merken dat ouders van jonge kinderen in Culemborg behoefte hebben aan meer activiteiten waaraan zij kunnen deelnemen met hun kinderen", aldus Marlies Schledorn, kinderwerker bij ElkWelzijn. Bezig zijn met een activiteit samen met je kind kan erg leuk zijn en is ook goed om jullie band nog meer te versterken! Daarnaast biedt het ook een mooie gelegenheid voor kinderen om nieuwe vrienden en vriendinnen te maken, terwijl de ouders ervaringen kunnen uitwisselen. Het kinderwerk van ElkWelzijn is aanwezig voor de verbindende rol. Als ouders of kinderen vragen hebben, dit mag over van alles gaan, kunnen ze terecht bij kinderwerker Marlies. Zij kan dan kijken waar de vraag het beste past. Maar dit hoeft natuurlijk niet. Op dinsdag 7 maart, 4 april, 2 mei en 6 juni van 16.30 tot 17.30 uur in buurtcentrum Bolderburen. Meer informatie: Marlies Schledorn 06-51 52 46 72 of mschledorn@elkwelzijn.nl


Cursus Word voor beginners

culemborg • Tijdens deze cursus Word op woensdag 1 maart van 10.00 tot 11.30 uur leert men in vier lessen hoe men werkt in de meest gebuikte tekstverwerker. Deelnemers kijken onder andere naar het invoeren, kopiëren en verplaatsen van tekst, het opmaken van tekst, opmaken van alinea’s en opmaken van een document, het automatisch maken van een inhoudsopgave en het invoegen van foto’s of plaatjes. Aanmelden kan via de website van de bibliotheek. www.bibliotheekrivierenland.nl/agenda of bel met de klantenservice 0344 639940.


Klaverjasavond

culemborg • Klaverjasavond in wijkvereniging ‘t Veld, Rietveldseweg 31 in Culemborg op donderdag 2 maart van 20.00 tot 23.00 uur. Kosten € 5,00, niet-leden € 7,50. Iedereen is van harte welkom en voor een kaartavond met prijsjes om te winnen. Indeling is op loting, dus men heeft altijd een andere speelpartner en hoeft dus zeker geen speelpartner mee te nemen. Tussendoor is er bediening met een hapje en een drankje. Er zijn regelmatig activiteiten van sjoelen, bingo, klaverjassen, enz. Als men lid wordt , krijgt men maandelijks een nieuwsbrief met activiteiten. mail naar ledenadministratie@wijkverenigingtveld.nl..


Open Les Inlevend Zingen Synagoge

culemborg • Zang, adem, ritme en flow. Tijdens deze avond op dinsdag 7 maart van 19.30 tot 21.00 uur kan men het zingen gaan ervaren als weg naar binnen. Vanuit daar vindt men de weg naar verbinding en expressie. Er is een grote variatie van repertoire uit de wereldmuziek: Afrika, Gipsy-Balkan, Zuid Amerika, spirituele liederen en vele andere, alles begeleid met gitaar en accordeon. Wie wil zingt eens een solo of duet. www.zingkring,nl, info@zingkring.nl, Synagoge.