Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Feab Makelaardij breidt uit richting de makelaardij

Algemeen

CULEMBORG • Feab Makelaardij breidt uit richting de makelaardij. De makelaardij deed al hypotheekadvies en verzekeringsadvies. 

De eigenaar van Feab, Walter Baart, had al eerder zijn eigen assurantiekantoor met vastgoedbemiddeling. 

Vast tarief

Feab Makelaardij komt met een nieuw concept; via een zes-stappenplan en een vaste all-in prijs van 3.250 euro kunnen particulieren die hun woning willen verkopen bij Faeb terecht. Door de samenwerking met het platform Jumba.nl komt de woning ook op Funda.nl te staan. 

De te verkopen woning wordt door de professionals van Jumba.nl ingemeten, er worden foto’s gemaakt en er wordt een bouwkundige keuring gedaan. 

Uniek portal

Bezoekers van een huis krijgen na bezichtiging een unieke code. Daarmee krijgen ze toegang tot een portal met extra informatie over de woning en de mogelijkheid tot het uitbrengen van een bieding. Ook ontvangt men een bericht als er een hoger bod binnenkomt. Feab Makelaardij geeft hiermee totale transparantie in het biedingsproces.

Culemborg specialist

Walter Baart is een geboren en getogen Culemborger. Hij kent de stad van binnen en buiten. “Zeker sinds corona komen er steeds meer mensen deze kant op die de stad nog niet kennen. Die mensen kan ik adviseren over onder andere kinderopvang, scholen, sportverenigingen, groen et cetera. Voornamelijk mensen uit Utrecht bijvoorbeeld ontdekken de unieke ligging van Culemborg; dicht bij de A2, een goede treinverbinding en ook nog eens met veel groen en water op fiets- en loopafstand.”

Hypotheekadvies

Indien gewenst kan een koper ook onafhankelijk hypotheekadvies krijgen. En ook dat advies wordt aangeboden voor een vast tarief van 1.250 euro op basis van no cure - no pay.

Feab Makelaardij, Belle van Zuylenlaan 5-11, 4105 JX Culemborg. Tel: 085 0041377. Email: info@feab.nl. Website: www.feabmakelaardij.nl.