Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

De Bibliotheek Rivierenland biedt de service ‘Bibliotheek aan huis’

Algemeen

CULEMBORG • De Bibliotheek Rivierenland biedt mensen die vanwege een (tijdelijke) handicap, ziekte of ouderdom niet in staat zijn om zelf naar de bibliotheek te komen de service ‘Bibliotheek aan huis’.

Bibliotheek aan huis is er in principe voor iedereen die niet mobiel is en die in een van de gemeentes van Rivierenland woont. Dus ook voor inwoners van de verzorg- en verpleegtehuizen in de gemeenten die behoren tot het verzorgingsgebied van de Bibliotheek Rivierenland.

Hoe werkt het?

Men kan zich online of telefonisch aanmelden voor Bibliotheek aan huis. Daarna komt een vrijwilliger op bezoek voor een kennismakingsgesprek. Men kan dan aangeven welke boeken men graag leest en welke andere materialen zoals cd’s, dvd’s, luisterboeken of bladmuziek men wilt lenen. 

Na dit bezoek kan men zich als klant van de bezorgservice laten registreren. Een vaste vrijwilliger komt regelmatig nieuwe boeken en andere materialen thuisbrengen. Men betaalt hiervoor het normale lidmaatschapstarief.

Aanmelden

Vul het formulier in op de website van de bibliotheek en men neemt zo spoedig mogelijk contact op. Voor meer informatie over Bibliotheek aan huis kan men ook contact opnemen met de klantenservice, tel. 0344-63 99 40.