Reünie medewerkers Elisabeth-Hof

culemborg • Voor alle medewerkers van de Elisabeth-Hof van de oude locatie aan de Van Pallandtdreef in Culemborg is er op zaterdag 18 november van dit jaar een reünie. 

Aanmelden voor de reünie is mogelijk tot 15 april via het mailadres Reunie.Elisabeth.Hof@gmail.com. De locatie voor de reünie wordt te zijner tijd doorgegeven.


Popkoor The Happening zoekt dirigent

culemborg • Popkoor The Happening (SMATB) zoekt een nieuwe dirigent, vanwege het vertrek van de huidige dirigent. Het koor bestaat uit zeven bassen, zeven tenoren, zeven alten en zeven mezzo's en zeven sopranen: 'een leuke, soms wat chaotische groep van 35 zangers en zangeressen'. 

Het koor zingt popnummers in de breedste zin van het woord: nummers met een lekker 'up tempo', maar men deinst ook niet terug voor een stevige ballad, een bruisende musical of een spetterend optreden met een live band. 

"In de dertien jaar dat we nu bestaan, hebben we al zoveel verschillende dingen gedaan. En altijd met heel veel enthousiasme en plezier en dat stralen we ook uit. Iedere keer weer is een optreden van The Happening een waar feest." Belangstellenden kunnen contact opnemen met John Thämer: 06-81518861 of via het e- mailadres: popkoorthehappening@gmail.com

Meer informatie over het koor is te vinden op 

q www.popkoorthehappening.nl