Vriendenschaar verrast met zege tegen Nieuw Utrecht

culemborg/utrecht • Vriendenschaar won zaterdag verrassend met 0-1 van Nieuw Utrecht. "Op basis van het vertoonde spel, de inzet én het winnende doelpunt in de tweede helft kwam ons elftal de overwinning toe. Maar de eerste helft moet dan wel worden vergeten", schrijft de verslaggever van de club op de eigen website. In de eerste helft zag het er helemaal niet naar uit dat de Culemborgers succesvol zouden zijn. Met moeite bleef men overeind na een spervuur van aanvallen van de tegenstander.

Na rust kwamen Maurits Nijenhof en Abid el Idrissi in het veld. Een gouden wissel. Want al in de tweede minuut na het begin van de tweede helft kreeg Maurits de bal te pakken. Er volgde een zuivere pass op Abid die de bal van dichtbij in het doel van Nieuw Utrecht kon schieten. De gensrechter van Nieuw Utrecht protesteerde nog wel, maar geheel ten onrechte.