Waterschapspartij presenteert lijst

tiel • De Algemene Waterschapspartij presenteerde maandag z'n lijst voor de waterschapsverkiezingen op woensdag 15 maart.

De lijst is naar eigen zeggen "afwisselend man/ vrouw tot nummer 19, zowel ervaren waterschapsbestuurders als nieuwe, jonge gezichten. Deskundigen in waterschapswerk, zoals boeren en ingenieurs. Onderop de lijst bekenden van lokale gemeentelijke partijen, met binding van oost tot west in de gemeenten binnen waterschap Rivierenland. De AWP laat daarmee zien in de haarvaten van Rivierenland te zitten."

'Inhoudelijke kennis'

Lijsttrekker Guido van der Wedden uit Enspijk: “Er is een hoop inhoudelijke kennis en ervaring aanwezig op onze lijst. We worden als partij daarnaast gesteund door een groot aantal lokale gemeentelijke partijen in ons gebied. Zij weten als geen ander wat er binnen het waterschap speelt. Ze zijn onze oren en ogen van oost tot west. En ook na de verkiezingen kunnen inwoners contact met ze opnemen als er iets speelt in hun gemeente.”
In West Betuwe wordt de AWP gesteund door Dorpsbelangen West Betuwe: oprichter Klaartje de Heus, oud wethouder Ed Goossens en (oud)bestuursleden Gert Timmerman en Koos van der Eijk staan op de lijst.

Ed Goossens steunt ook de Lokale Partijen Gelderland bij de provinciale staten.

Zie ook de website https://awp.nu/waterschappen/rivierenland/