BonVie breidt uit na verbouwing

culemborg • Ontmoetingsruimte BonVie breidt in de loop van 2023 de activiteiten weer uit. Gemeente Culemborg en eigenaar Kleurrijk Wonen tekenden hiertoe een contract voor vijf jaar vanaf 1 november. Momenteel biedt BonVie ruimte aan verschillende verenigingen en gebruikers, en heeft het een functie als kleinschalige inloopplek. De ondertekening van het contract is de eerste stap op weg naar een hernieuwd ontmoetingscentrum. Kleurrijk Wonen zal nu eerst inventariseren hoe de ruimte aan de wensen van de gebruikers kan voldoen en welke verbouwing daarvoor nodig is. Na de verbouwing kan het activiteitenaanbod worden gestart. Het gemeentelijk Accommodatieloket krijgt de verantwoordelijkheid voor het beheer van de ruimte. De coördinatie van de verhuur verloopt via[ accommodatieloket@culemborg.nl. ElkWelzijn gaat het programmatisch beheer, de activiteiten, verzorgen. Nadere informatie volgt zodra er meer bekend is over de invulling van het ontmoetingscentrum BonVie.


Wijkteam komt naar de mensen toe

culemborg • Het Wijkteam Culemborg-West komt naar de mensen toe op de Johanna Naberstraat en Betsy Perkweg op dinsdag 24 januari van 15.00 tot 17.00 uur. Mensen met vragen over of ideeën voor de buurt zijn welkom. Belangstellenden die met iemand van het wijkteam over de leefbaarheid of andere dingen die in de straat/buurt spelen willen praten zijn ook welkom. Er is koffie en thee. 


Hulppunt in museum

buren • Elke maandag van 10.00 tot 12.00 uur kan een ieder met vragen terecht in het Marechausseemuseum in Buren. Of het nu gaat om hulp bij het invullen van formulieren of vragen over de eigen administratie, informatie over verschillende woonvormen, het vinden/ bieden van vrijwilligerswerk, mantelzorg; het maakt niet uit.