Afbeelding
Foto: logo never mind

Popkoor Never Mind houdt open avond

beusichem • Popkoor Never Mind zoekt nieuwe leden. Op woensdag 15 februari is er een open avond. Belangstellenden kunnen paar meezingen om zodoende te ontdekken of er een klik is. Het koor zingt populaire muziek in het Engels en Nederlands, met soms een uitstapje naar een andere taal. 

Er wordt gerepeteerd in Beusichem, elke week van 19.45 tot 21.30 uur. Interesse? Stuur een mail met naam en telefoonnummer naar Ingrid: ingrid@sola-bs.nl.


De heks als oerkracht in Gelderlandfabriek

culemborg • Dwaal vrijdag 27 januari als onzichtbare toeschouwer in de Gelderlandfabriek in Culemborg door HAG, een intiem ritueel rond de heks met Cézanne Tegelberg & Company.

Het internationale gezelschap creëert sferische werelden waarin alles mogelijk is en waar publiek zich in onderdompelt. Tijdloze verhalen die voorbijgaan aan de verschillen die de tijd ons oplegt. Over groei en vergankelijkheid, vasthouden en loslaten, waarneming en kippenvel.

Aanvang 20.30 uur. Kaarten verkrijgbaar via

q www.degelderlandfabriek.nl


Open dag Yverta 

geldermalsen • Op 3 februari 2023 organiseert Yuverta mbo Geldermalsen een open dag/avond voor leerlingen die zich oriënteren op een mbo-studie voor schooljaar 2023/2024. Tijdens deze open dag presenteren alle opleidingen, die op Yuverta mbo Geldermalsen worden aangeboden zich, zodat leerlingen hier gericht informatie kunnen ophalen over de opleiding van hun interesse. 

Iedereen is tussen 16.00-20.00 uur van harte welkom op de open dag op de locatie in Geldermalsen.