Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Herhaalprik corona in Culemborg

Algemeen

CULEMBORG • GGD Gelderland-Zuid vaccineert voor de herhaalprik op maandag 16 januari in wijkcentrum ‘De Salaamander’ op de Heimanslaan 2 in Culemborg. Er wordt geprikt zonder afspraak van 16.00-20.00 uur. 

Iedereen kan dus gewoon binnenlopen voor de herhaalprik. Het is wel noodzakelijk om een geldig identiteitsbewijs en een mondkapje mee te nemen. Vaccineren blijft een eigen keuze, benadrukt de GGD.

Iedereen vanaf 12 jaar die de basisserie tegen corona heeft gehad kan langskomen voor een herhaalprik. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Voor de herhaalprik is het belangrijk dat er minimaal 3 maanden zit tussen je laatste vaccinatie of coronabesmetting. 

Dit ‘prikken op maat’ is een onderdeel van de regiotour van GGD Gelderland-Zuid. De GGD prikt in tijdelijke locaties zoals buurthuizen of in een mobiele bus. Iedereen die graag dicht bij huis een herhaalprik wil halen is van harte welkom. Neem je identiteitsbewijs en een mondkapje mee!

Kijk voor meer informatie over de herhaalprik op  op www.ggdgelderlandzuid.nl/coronavirus. En voor meer info over de regiotour op www.ggdgz.nl/regiotour