Afbeelding
Foto: Gemeente Culemborg

Culemborgers toosten op zaterdag 14 januari op het nieuwe jaar

Algemeen

CULEMBORG • Op zaterdagmiddag 14 januari is er in het stadhuis een nieuwjaarsbijeenkomst voor alle Culemborgers. De middag is bedoeld om samen met inwoners te toosten op het nieuwe jaar. Er worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

“Culemborg zijn we samen en daarom luiden we ook graag met u het nieuwe jaar in. We leven in een bijzondere tijd. Een onzekere tijd waarin het belangrijk is elkaar te ontmoeten en samen in gesprek te gaan”, zegt burgemeester Gerdo van Grootheest. Ook wethouders en raadsleden ontmoeten zijn aanwezig om de inwoners van Culemborg te begroeten en een gelukkig nieuwjaar te wensen.

Programma
Stadsdichter Martin Walton draagt nog een keer een stadsgedicht voor als stadsdichter. En de hele middag zijn er muziek- en dansoptredens. Er is voorleespret voor de allerkleinsten en je kunt aan tafel schuiven om bijvoorbeeld te gaan breien. Ook is er een rondleiding door één van de stadsgisten voor Culemborgers die het stadhuis nog nooit van binnen hebben gezien en meer willen weten over de geschiedenis van het monumentale gebouw.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst is ook te zien hoe de De Vrijstaddrukker zijn Engel op stof bedrukt.

Kom ook!
Culemborgers zijn welkom tussen 14:00 en 18:00 uur. De officiële toost is om 14.15 uur in de raadzaal.