Buurtpanel zoekt nieuwe leden

culemborg • Buurtpanel Culemborg zoekt nieuwe leden. Het buurtpanel bestaat uit een groep enthousiaste inwoners van Culemborg. Zij zetten zich vrijwillig in om initiatieven van inwoners te beoordelen en (deels) te financieren. Buurtpanel heeft hiervoor een jaarlijks budget, verleend door de gemeente. De leden van Buurtpanel komen acht keer per jaar bij elkaar en bepalen welke initiatieven een bijdrage ontvangen en hoeveel. 

Ideeen

Het gaat om ideeën die de leefbaarheid van de wijken verder verbeteren. Het gaat bijvoorbeeld om een een buurtbarbecue of straatfeest, een sportdag voor de buurt organiseren, een activiteit voor de buurtouderen organiseren of het samen met buren een veiligheidsplan opstellen. 

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via site van het buurtpanel onder vacatures of door een mail te sturen naar buurtpanel@culemborg.nl. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Bauke Visser via 06-38639968.

Meer informatie op: 

q https://buurtpanelculemborg.nl


Klaverjassen bij Vriendenschaar

culemborg • Na de succesvolle herstart van het klaverjassen bij Vriendenschaar zal op vrijdagavond 25 november de tweede ronde van dit seizoen worden gehouden. Inschrijven kan tot 19:45 uur. Er is een gevarieerde prijzentafel voor de beste tien paren. Iedereen, ook niet-leden van Vriendenschaar, zijn op deze avond welkom. Kosten voor deelname 5,00 euro per persoon. 

Catering

Bij binnenkomst wordt gratis koffie of thee aangeboden. Tijdens het klaverjassen worden door de dames van de catering gratis hapjes uitgeserveerd en worden ook de door de aanwezigen bestelde drankjes aan de kaarttafel bezorgd.