Geen kerstconcert Pieter Aafjes

culemborg • Voor het derde jaar op rij is er dit jaar geen Kerstconcert van koninklijke harmonie Pieter Aafjes. In 2020 en 2021 kon het concert geen doorgang vinden vanwege corona. Dit jaar was het door alle concours voorbereidingen niet mogelijk daarnaast nog een volwaardig kerstconcert in te studeren. 

Maar er is een goed alternatief is. Na jaren van afwezigheid zal op zaterdag 14 januari 2023 een groots Nieuwjaarconcert worden gegeven in de Sporthal Parijsch in Culemborg, waar ook de beide concourswerken op het programma zullen staan.  Dit nieuwjaarsconcert is tevens de opening van het jubileumjaar het 135 jaar bestaan in 2023. Vele concerten en activiteiten door alle orkesten van Pieter Aafjes zullen in dat jaar gegeven worden, via de Culemborgse Courant wordt iedereen op de hoogte gehouden van de diverse concerten. 

Nu al zeker is het herdenkingsconcert op 4 mei, het jubileumconcert op 17 juni en een concert in de muziektent op 2 juli. "Verder natuurlijk wel als afsluiting van het jubileumjaar een groot kerstconcert, met hopelijk een nieuwe hoofdsponsor, waar nog steeds driftig naar wordt gezocht", zegt koninklijke harmonie Pieter Aafjes in een persbericht.

Kijk voor meer informatie op de website:

q www.pieteraafjes.nl