• Havenkoor Deining o.l.v. Nico Horstink.
• Havenkoor Deining o.l.v. Nico Horstink. Foto: Aangeleverd

Mix van zeemansliederen en dixieland

beusichem • Zondag 20 november is er een optreden van totaal verschillende muziekstijlen. 

Jazz, dixieland, zeemansliederen en shadow muziek wisselen elkaar deze middag af in Gasterij “De Bruine Kip”. De middag begint om 14.00 uur en duurt tot 18.00 uur. De inloop is vrij. De optredens worden verzorgd door Havenkoor Deining o.l.v. Nico Horstink.

Dit koor uit Culemborg is bekend tot in de wijde omgeving en staat garant voor een gevarieerd programma van de bekende zeemansliederen tot populaire songs in het Engels en Nederlands die iedereen kan meezingen. Het koor wordt standaard begeleidt door een zeven koppige band, bestaande uit twee accordeons, slaggitaar, sologitaar, basgitaar, banjo en drums. Dit optreden van Deining wordt afgewisseld met het dixieland en jazz orkest The Dutch Oldtimers. 

Deze zesmans formatie speelt een uitgebreid repertoire dixieland en oude stijl jazz. Ook zij genieten grote bekendheid in de Betuwe. Deze muzikale middag wordt afgewisseld door solo gitarist Wim Hildebrand met nummers geheel in stijl van The Shadows. Kortom het wordt een geweldige middag, waar behalve van deze afwisselende muziek ook genoten kan worden van een drankje en een hapje. Gasterij "De Bruine Kip” staat garant voor deze gezellige middag. Adres: tegenover recreatiegebied De Meent, Klassenburgerstraat 18, te Beusichem.