Herfstschool een succes

culemborg • De eerste dagen van de herfstvakantie organiseerde de Koningin Beatrixschool in Culemborg, bij wijze van try-out, de herfstschool. 

Een aantal kinderen was uitgenodigd om deze twee dagen samen op school door te brengen. Het aanbod bestond uit sportieve activiteiten, afgewisseld met spelmomenten met leerelementen en lekker samen koken. 

Zo zijn er smoothies gemaakt, is er een appelkruimeltaart voorbereid en hebben de kinderen hun eigen lunch (wraps met allerlei groenten) klaargemaakt.

Fruitsalade

De tweede ochtend vroeg waren de kinderen al naar de markt om inkopen te doen voor een fruitsalade en gezonde lunch. De kinderen genoten zichtbaar.

Met dit initiatief biedt de school de kinderen gezellige, leerzame en gezonde activiteiten tijdens de herfstvakantie.

Door middel van een subsidie van het sportakkoord en een eigen bijdrage van de school is dit initiatief van de school bekostigd.

De school kijkt met grote tevredenheid terug op de herfstweek. Men hoopt in de toekomst vaker een vakantieaanbod te kunnen bieden.
De Koningin Beatrixschool, gevestigd in de historische binnenstad van Culemborg, maakt deel uit van de stichting Christelijk Primair Onderwijs Betuwe.