Avond energiebesparing

CULEMBORG • Coöperatie Vrijstad Energie en de Gemeente Culemborg houden op donderdag 17 november van 20:00 tot 21:30 uur een gratis informatieavond over energiebesparing en gasvrij verwarmen. 

Deze avond is speciaal voor bewoners van de wijk Parijsch en andere nieuwbouw 2000-2020 en vindt plaats in Buurtcentrum BonVie/De Ontmoeting (Admiraalvlinderlaan 2). De focus ligt op na-isoleren van het dak, slimme ventilatie en de overstap naar gasvrij verwarmen/koelen. 

Met de huidige torenhoge energieprijzen en problemen als gevolg van klimaatverandering is het nóg belangrijker om je energieverbruik te verminderen en (de laatste) stappen te zetten richting gasloos verwarmen. Op deze informatieavond is er aandacht voor maatregelen in nieuwbouwwoningen om uiteindelijk van het gas af te kunnen. 

Onafhankelijk advies

Vrijstad Energie helpt bewoners met onafhankelijk advies bij het verlagen van hun energierekening en tegelijkertijd het verhogen van het comfort in huis (warm in de winter, koel in de zomer). Ook krijgt men informatie over subsidies en mogelijkheden voor financiering.  

Aanmelden kan door het invullen van een formulier op www.vrijstadenergie.nl/bijeenkomst-energiebesparing/. Meer informatie over energiebesparing in huis en hoe Vrijstad Energie kan ondersteunen op

www.vrijstadenergie.nl.