Afbeelding

Feestelijke aandacht voor ‘Dag van de Mantelzorg’ in Culemborg

Algemeen

CULEMBORG • Alle mantelzorgers en andere geïnteresseerden zijn op zaterdag 12 november welkom bij het mantelzorgfestival. Het mantelzorgfestival wordt mogelijk gemaakt door ElkWelzijn, gemeente Culemborg, Zorgcentra de Betuwe, Sante Partners en de Oasegroep.

Op donderdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Iedereen heeft een stukje erkenning en waardering nodig om te weten dat men op de goede weg is. Het kan ook energie geven als men met ingewikkelde situaties bezig is. 

Dat geldt ook voor mantelzorgers. Een van de waarderingen die ieder jaar weer terugkomt is de Dag van de Mantelzorg. Dit jaar wordt daar op een nieuwe, feestelijke manier aandacht aan gegeven. 

Er is op zaterdag 12 november (live) muziek, koffie/thee en versnaperingen maar ook een nek/schoudermassage, handmassage, hennatekenen, een handlezeres en silent disco. Kortom: het belooft een gezellige boel te worden! Wees welkom: Zaterdag 12 november van 10.00 tot 15.00 uur in de Salaamander, Heimanslaan 2. Aanmelden is niet nodig.