Hockeyers vechten zich terug

OISTERWIJK • Het eerste herenhockey-team van CMHC won zondag de uitwedstrijd tegen HOCO met 3-4. De Culemborgers kwamen snel op een 0-1 voorsprong door Chris van de Heuvel. Daarna zakte het niveau een beetje weg, waardoor de thuisploeg terug kwam in de wedstrijd. Bij rust stond het 3-1. Na de rust kwam CMHC fris maar vol strijd uit de kleedkamer en hield zich aan de afspraken: scoren en daarna weer consolideren. Zo kwamen ze in het derde kwart terug tot 3-3 door doelpunten van Niels van Veen en Tristan Evers. Dit gelijk spel werd in het laatste kwart in eerste instantie verdedigd, maar in de laatste minuut wisten de Culemborgers zelfs de winst nog veilig te stellen doordat Mark Linnartz de 3-4 maakte.