Een culinaire reis rond de wereld

west betuwe • Op zaterdag 24 september organiseert Dichterbij Huis in West Betuwe een Wereld Food & Music festival. 

Op het plein bij Kasteel Neerijnen staan kraampjes waar de hele dag lekkere hapjes uit allerlei landen worden bereid. Syrië, Indonesië, Taiwan, Zuid Amerika, alles komt voorbij en uit Eritrea komt een heerlijke geurende koffie. Er staan lange tafels waar je gezellig aan kunt zitten om te smullen van alle culinaire verrassingen onder het genot van een drankje. Ook is er een podium waar muziek uit alle delen van de wereld ten gehore wordt gebracht door professionele bands en formaties. Daarnaast zijn er activiteiten als henna schilderen, is er een kraam van de  wereldwinkel en wordt er een toneelstuk opgevoerd door kinderen van de T-jaterklas in Geldermalsen.

Kleintjes

Ook voor de kleintjes is er van alles te doen. Een dag vol culinaire, muzikale en andere verrassingen voor jong en oud in heel West Betuwe. Dichterbij Huis in West Betuwe streeft ernaar mensen met allerlei achtergronden bij elkaar te brengen en kennis te laten maken met elkaars culturen. "Door samen te eten en leuke dingen te doen leert men elkaar beter kennen. Kortom, ontmoeting is de sleutel tot meer begrip en respect."

Kasteel Neerijnen is te vinden aan de Van Pallandtweg 11, 4182CA Neerijnen. Het festival duurt van 13:30 tot 22:00 uur. De entree is gratis! Voor de gerechten en de drankjes wordt een vergoeding gevraagd. Voor meer info:https://dichterbijhuis-westbetuwe.nl/festival-24-september/