Laatste week zomerprogramma

culemborg • Het Culemborgse zomerprogramma gaat zijn laatste week in. Tot en met zondag 21 augustus kunnen Culemborgers gratis meedoen aan de activiteiten, aangeboden door verschillende inwoners en organisaties uit Culemborg en door Brede School Culemborg, het Buurtpanel, ElkWelzijn en Gemeente Culemborg gestimuleerd, gefaciliteerd en verzameld op de website.

Ruim aanbod

Er is van alles en nog wat te doen. Vooral de kinderen van 4 tot 12 jaar hoeven zich deze week niet te vervelen. Een kleine greep uit het aanbod: armbanden en sleutelhangers knopen, spelletjes, tennis, hockey, kinderdisco, levend stratego, koken, een lipgloss maken, dammen en schaken, een workshop 'bouw je eigen fotocamera' of 'bouw je eigen weefgetouw' in het Weeshuismuseum, struinen voor kleuters.

Jongeren van 12 tot en met 18 jaar nemen het tijdens het spel 'jachtseizoen' op tegen de jongerenwerkers van ElkWelzijn. Voor deze leeftijdsgroep is er ook een kunstworkshop en een voetbaltoernooi. 

Heilige huisjes

Voor 18-plussers is er een wandeling 'heilige huisjes' en verder 'yoga voor beginners', een zumba-dans-fitness workshop, een gesprek over eenzaamheid, een bridgeavond, een picknick voor mantelzorgers. Op zondag kan men in de Muziekplantage genieten van live muziek van countryband Blackmail. 

Een overzicht van alle activiteiten is te zien op

q www.elkwelzijn.nl/zomerprogramma-2022