Audities voor coming-of-age rockmusical BARE

culemborg • (Amateur)theaterproductiebedrijf MAE Stage Productions speelt volgend jaar op 3 en 4 juni de coming-of-age rockmusical BARE in De Gelderlandfabriek in Culemborg spelen.

Eind augustus zijn er audities voor deze voorstelling. "Uit het hele land zijn er auditanten, maar wij zijn natuurlijk ook op zoek naar lokaal, Culemborgs talent", zeggen producenten Marvin en Melissa Zijsling-Van der Horst. 

Het thema van de musical - homoseksualiteit op een katholieke kostschool - is actueel en cultureel-maatschappelijk zeer relevant. "Gezien het thema zijn wij dan ook trots op de samenwerking met Queeremborg, de Culemborse organisatie die zich inzet voor de zichtbaarheid en het samenbrengen van de lhbtiq+ community van Culemborg. Zij zullen rondom de productie zichtbaar zijn."

MAE Stage Productions is de enige producent van (amateur)musicalproducties in Culemborg. "Het is dan ook onze wens om een begrip te worden in en om Culemborg. En dat Culemborgers trots zijn dat wij hen 'vertegenwoordigen' in de cultuursector.

MAE Stage Productions verzorgt in en rond Utrecht tevens workshops in het kader van zelfvertrouwen en mentale gezondheid met behulp van muziek/theater, evenals musicallessen en zangworkshops voor verschillende leeftijden. "Ook deze dienst zouden wij graag naar Culemborg halen", zeggen Marvin en Melissa. "Onze doelstelling is om musicals te produceren met een sociaal, cultureel en maatschappelijk belang. Dus niet een Mamma Mia of Aladdin, maar juist een titel als BARE."