De nieuwste film van de regisseur Bouli Lanners.
De nieuwste film van de regisseur Bouli Lanners. Foto: Aangeleverd

Nobody has to know bij Lingefilm

Algemeen

GELDERMALSEN • Vrijdagavond 22 juli en zaterdagavond 23 juli om 20.30 uur draait bij Linge Film Nobody has to know. 

In deze nieuwste film van de Belgische regisseur Bouli Lanners speelt hij zelf de hoofdrol. De Waalse Phil is geëmigreerd naar een afgelegen Schots eiland waar hij werkt voor een schapenboer. Op een dag wordt hij getroffen door een beroerte en verliest daardoor zijn geheugen. Millie, dochter van zijn werkgever, ontfermt zich over Phil en vertelt hem dat zij minnaars waren. Geleidelijk aan bloeit hun liefde weer op. Maar Millie vertelt niet het hele verhaal…

We vertrouwen op onze herinneringen om ons te vertellen wie we zijn. Maar wat als die herinneringen verdwijnen? Wiens verhalen komen er daarvoor in de plaats? Dat is waar Phil na zijn hersenbloeding mee worstelt. Millie helpt hem om weer aan zijn eigen leven te wennen, vertelt hem waar hij vandaan komt, waar hij wel en niet van houdt, en dat zij een geheime verhouding hadden. Het is weer voorzichtig aftasten, maar gaandeweg geven ze zich aan elkaar over. Oude liefde roest immers niet. Maar was het wel oude liefde?

Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdagavond 20.30 uur, zaterdagavond 20.30 uur. Entree 9 euro. LingeFilm FanPas 6,50 euro.

www.lingefilm.nl