GELDERMALSEN • Op bedrijventerrein Hondsgemet in Geldermalsen is het hagelnieuwe SynergyPark opgeleverd.

Het SynergyPark bestaat uit twee modern vormgegeven bedrijfspanden met elk vier bedrijfsruimtes. Het bijzondere eraan is dat het park van de grond af aan duurzaam is ontworpen. Moderne installaties dragen bij aan het werkcomfort. Energie om de installaties aan te sturen, wordt opgewekt door het PV-systeem van SolarComfort. 

Het is een ruim opgezet en modern bedrijvenpark met veel oog voor uitstraling, duidelijke bewegwijzering, camerabewaking en collectieve beveiliging en afsluiting van het terrein voor een prettig en veilig ondernemersklimaat. Zo voldoet het SynergyPark in alle details aan de vereisten voor een verantwoorde toekomst. 

Professioneel

De gebruikte hoogwaardige materialen, detailafwerking en het ruim opgezette en goed onderhouden voorterrein, maken het SynergyPark tot een professionele en representatieve locatie. De multifunctionele ruimtes zijn ideaal voor uiteenlopende ondernemingen. Dat is terug te zien in de diversiteit aan bedrijven die op het SynergyPark gevestigd zijn, waaronder een verfspecialist, personal training, jachtenbouw, zonweringproducent en een TPMS-sensorleverancier.