Afbeelding
Foto: 123rf.com

Sponsorfietstocht door Stichting Werkplaats voor de Wereld

Algemeen

CULEMBORG • Op maandag 6 juni 2022, tweede pinksterdag, organiseert Stichting Werkplaats voor de Wereld na twee jaar afwezigheid weer de jaarlijkse sponsorfietstocht. Deze keer staat de tocht in het teken van het 60-jarige jubileum van de werkplaats. 

De start is tussen 12.00 en 13.30 uur bij de werkplaats aan de Anna Blamanweg 26 in Culemborg. De tocht heeft een lengte van ongeveer 30 km. Kosten van deelname bedragen € 5,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen t/m 12 jaar.  

Ergens  halverwege, in het bosrijke Zoelen is er een gezellige tussenstop waar deelnemers onder het genot van een kopje koffie, thee of limonade even kunnen uitrusten. De fietstocht eindigt weer bij de werkplaats waar men een leuk aandenken kan ophalen. 

In het winkeltje bij de werkplaats kan men informatie opdoen over het verloop van de nieuwe acties in Tanzania. Het is ook mogelijk om er unieke, handgemaakte houten cadeautjes te kopen. De opbrengst van de fietstocht zal dit jaar worden besteed aan de renovatie van de technische school in Makoka, Dar es Salaam. 

Belangstellenden die niet meefietsen maar wel steun willen bieden kunnen donateur of sponsor worden. Het IBAN nummer is NL70RABO0312546084. Meer informatie: www.werkplaatsvoordewereld.nl.