culemborg • Coöperatie Vrijstad Energie en de gemeente Culemborg organiseren op donderdag 21 april van 20:00-21:30 uur een gratis informatieavond over energiebesparing in huis.

De avond is voor bewoners van de wijken Bloemenbuurt, Oranjebuurt, Dreven, Nieuwstad, Westerkwartier en Achter ’t Zand en vindt plaats in de Energiewinkel (Markt 20). Binnenkort volgen meer informatieavonden in andere wijken.

Energieverbruik

Nu de energieprijzen tot recordhoogtes stijgen is het nóg belangrijker om je energieverbruik te verminderen. Tijdens de informatieavond wordt informatie gedeeld over kleine maatregelen die weinig kosten, maar waarmee men al snel 10 tot 20% energie kan besparen. Daarnaast is er aandacht voor grotere maatregelen, zoals isoleren en zonnepanelen. 

Vrijstad Energie kan bewoners met onafhankelijk advies helpen bij het verlagen van hun energierekening en tegelijkertijd het verhogen van het comfort in huis (warm in de winter, koel in de zomer). Ook krijgen bezoekers informatie over subsidies en mogelijkheden voor financiering. En men hoort hoe je een voucher ter waarde van 70 euro ontvangt, om te besteden aan energiebesparende hulpmiddelen zoals ledlampen.

Aanmelden

Aanmelden kan via het formulier op https://www.vrijstadenergie.nl/bijeenkomst-energiebesparing/.
Meer informatie over energiebesparing in huis en hoe Vrijstad Energie daarin kan ondersteunen is te lezen op

www.vrijstadenergie.nl